16.07.2018
Najnovije vijesti

Svud naokolo

Lijepo i toplo vrijeme koje i dalje traje ponudilo je širok izbor destinacija za penjanje. Neki su se odlučili za Osp i Istru dok su oni štedljiviji iskoristili mogućnost penjanja na bližim lokacijama poput Kalnika i Liboja ( Kotečnik ).
Uspona je bilo dosta no podaci se još prikupljaju.

Malo sa zakašnjenjem vijest da je Siniša Alavanja penjao u novom pakleničkom sektoru Tarajlija gdje je popeo smjer Petra i Pavla , najprije orginal 7b a zatim i ekstenziju 7c ( 50m ). Popeo je i Kurvina pasja srića 7b+ te Pipl mast trast as 6c+. Sve smjerovi od cca 35m.

Prošlog -prazničnog ponedjeljka jedna je grupa Pulferaša pohodila Kotečnik. Cilj je bio sektor Trapez, no vlažni smjerovi potjerali su ih u sektor Ljuska koji je bio još vlažniji. Ipak uhvatilo se nešto sunca te smjer Ovulacija.
Za to vrijeme u istom onom vlažnom Trapezu Dalibor Plaščar popeo je Gams 7a. Jeti 7b i Jak 7b.
U drugoj polovici tjedna Ivan Pevec, Luka Tambača , Filip Pečenec i Borna Čujić uputili su se na višednevno penjanje na Osp. Filip Pečenec popeo je Bulu 7b+, a odličan je ulov ponovo imao Borna Čujić koji je u četvrtak popeo Bulu 7b+ flash, Hobita 7c na pogled te Sonce v očeh 8a+. U petak navečer omladince je stresla Saturday night fever- jednog , te Gaming fever drugog, te su odlučili da im je dosta i vratili se u Zg. Pevec i Tambača ostali su i dalje te njihov report čekemo.
Krešo Marinić i Jura Govorčin poželjeli su malo drugačiji ambijent te su se uputili u Limski kanal.  Jura je popeo Mrak 7c+/8a.
Marko Rožman viđen je na cesti prije Krškog te nagađamo da se pozabavio projektom u Kotečniku.
I na kraju Boris Čujić, Ružica Šimunić, Domagoj Tončić, Roko Roić te Marko Perković ( ne onaj ) također su pohodili Osp. Hrabro su krenuli na zagrijavanje u lijevi dio , odlučni da zatim krenu u Centralu. No kako to ide, ljepota smjerova te njihova težina zaokupirali su ih toliko da se cijeli dan nisu dali iz tog sektora…

Čekamo ostale informacije o usponima !

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top