19.06.2018
Najnovije vijesti
EYC Imst

EYC Imst

Nakon duge pauze započela su juniorska natjecanja u sportskom penjanju. Sezona je otvorena prvim ( i jedinim – nažalost) natjecanjem za Evropski kup u disciplini lead. Nakon dugih i napornih priprema na natjecanje se zaputila i A reprezentacija predvođena trenerom Alanom Križanićem. Borna Čujić te Vito Mužević nastupili su u kategoriji Youth A ( 1998-1997).

Za Imst tradicionalno hladno i kišovito vrijueme ometalo je natjecatelje. Hladni grifovi naročito su zadavali problema onima koji su nastupali među prvima. Bilo je nakon pojedinih uspona i scena nalik na one kada se penjue zimi zaleđene slapove, pa prokrve prsti i pojavi se bol. Nekima i usred smjera što je svakako utjecalo na stiskanje malih krimpova. Takav je problem imao i Borna koji je u prvom smjeru startao 14. No kako njemu tako i drugima. Krenuo je odlično no zatim je visoko u smjeru napravio manju grešku i završio smjer na 20. mjestu. Drugi smjer mu nije legao te je svoj položaj u ukupnom poretku još malo pokvario i završio ukupno na 24. mjestu.  Obzirom na trenutnu formu i snagu očekivalo se više, ali ima vremena za popravak. Vito Mužević penjao je oba smjera nekako podjednako, i dopenjao otprilike do polovice u oba smjera što je bilo dovoljno za 40. mjesto . U toj kategoriji nastupila su 54 natjecatelja. Konkurencija je uistinu brojna i jaka, i za neki značajniji rezultat treba se stvarno dobro natrenirati i potruditi ali i imati malo sreće.
Našu dvojicu već za dva tjedna očekuje Evropsko prvenstvo u škotskom Edinburghu. Nadajmo se nešto boljem plasmanu. Ukupni rezultati : ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top