16.07.2018
Najnovije vijesti
Zimski kamp Prenj

Zimski kamp Prenj

Sarajevska škola alpinizma, Komisiju za alpinizam i ekspedicije PS F BIH/ PS BiH, Komisija za alpinizam HPS-a i Penjati se mora u terminu 25.2.-1.3.2015. organiziraju zimski alpinistički kamp. Cilj kampa je penjanje i druženje s našim domaćinima, BiH alpinistima, u divljem okruženju Prenja. Akcija je namjenjena prvenstveno iskusnijim navezima koji žele okusiti penjanje u planinskom području gdje zimi nema ugaženih staza, nema lavinske prognoze ni internet izvještaja uživo iz smjerova. Pristupi su dugački, logistika kompleksna, osjećaj divljine zagarantiran. S druge strane, sigurnost i komfor osigurat će nam kuća Bijele vode te BiH alpinisti, poznavatelji tog kraja.

Organizatori financiraju troškove smještaja a osigurati će i po jedan topli obrok za svaki dan trajanja kampa. Sudionici sami brinu za prijevoz, opremu, potrepštine i sve ostale troškove. Kotizacija za kamp iznosi 50kn.

Organizatori će svim sudionicima savjetima pomoći oko planiranja uspona i opreme.

Prijave se zaprimaju do 9. veljače 2015. godine u 16h, isključivo putem online prijavnice. Zbog ograničenog kapaciteta doma na Bijelim vodama i planiranja prehrane, prijava za sudjelovanje je obavezna. Informativni sastanak prijavljenih i prezentacija kampa održat će se 9. veljače u 18h u prostorijama HPD Zagreb Matica.

Za sve dodatne informacije i upite, obratite na adresu penjatisemora@gmail.com ili telefonom na 0911647325 (Marko).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top