25.04.2024
Najnovije vijesti
Zimski kamp Prenj

Zimski kamp Prenj

Sarajevska škola alpinizma, Komisiju za alpinizam i ekspedicije PS F BIH/ PS BiH, Komisija za alpinizam HPS-a i Penjati se mora u terminu 25.2.-1.3.2015. organiziraju zimski alpinistički kamp. Cilj kampa je penjanje i druženje s našim domaćinima, BiH alpinistima, u divljem okruženju Prenja. Akcija je namjenjena prvenstveno iskusnijim navezima koji žele okusiti penjanje u planinskom području gdje zimi nema ugaženih staza, nema lavinske prognoze ni internet izvještaja uživo iz smjerova. Pristupi su dugački, logistika kompleksna, osjećaj divljine zagarantiran. S druge strane, sigurnost i komfor osigurat će nam kuća Bijele vode te BiH alpinisti, poznavatelji tog kraja.

Organizatori financiraju troškove smještaja a osigurati će i po jedan topli obrok za svaki dan trajanja kampa. Sudionici sami brinu za prijevoz, opremu, potrepštine i sve ostale troškove. Kotizacija za kamp iznosi 50kn.

Organizatori će svim sudionicima savjetima pomoći oko planiranja uspona i opreme.

Prijave se zaprimaju do 9. veljače 2015. godine u 16h, isključivo putem online prijavnice. Zbog ograničenog kapaciteta doma na Bijelim vodama i planiranja prehrane, prijava za sudjelovanje je obavezna. Informativni sastanak prijavljenih i prezentacija kampa održat će se 9. veljače u 18h u prostorijama HPD Zagreb Matica.

Za sve dodatne informacije i upite, obratite na adresu penjatisemora@gmail.com ili telefonom na 0911647325 (Marko).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top