29.03.2024
Najnovije vijesti

Malo uspona

Vrućina, ljeto, zamor, ljenost ? Uglavnom malo je registriranih uspona. I dalje je aktivno u Golubinjaku. Krešo Morić nakon duže pauze ponovo se navezao i popeo RocknRollu u Golubinjaku 8a sec go. Sada već četvrti ili peti uspon. Navodno je smjer riješio i Dalibor Plaščar. Govori se i o 7c+?  Popet je i smjer Leloo kojem je sada ocjena 7a+. Više uspona doživio je budući veliki klasik penjališta smjer Windlifter 7b+.

Jani Zoraj penjala je na Pokojcu i u Golobovim pečinama. Na pokojcu Štefica 7b te Mala sirena 8a/a+ (sec go). U golobovima Yellowstone 7c, Maroon bells 7b+ te Sinks canyon 7b+.

Borna Čujić po tekmi u Argentierreu dva je dana penjao boldere u Ailefroideu . Dosta toga je popeo a izdvajamo Surprise du Chef 7c+.

Ekipe ima i u Fontainebleau. Preko 8anu profila saznajemo da je Luka Trumbić popeo  Rainbow Rocket u sektoru Franchard Sablons ! Ocjena boldera prema 8a nu je od 7c do 8a. Naime gotovo po trećinama su podijeljeni oni koji mu daju jednu od te tri ocjene? Radi se o tipu smjera dyno kojeg je teško ocijeniti:

https://

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top