19.06.2018
Najnovije vijesti

Malo uspona

Vrućina, ljeto, zamor, ljenost ? Uglavnom malo je registriranih uspona. I dalje je aktivno u Golubinjaku. Krešo Morić nakon duže pauze ponovo se navezao i popeo RocknRollu u Golubinjaku 8a sec go. Sada već četvrti ili peti uspon. Navodno je smjer riješio i Dalibor Plaščar. Govori se i o 7c+?  Popet je i smjer Leloo kojem je sada ocjena 7a+. Više uspona doživio je budući veliki klasik penjališta smjer Windlifter 7b+.

Jani Zoraj penjala je na Pokojcu i u Golobovim pečinama. Na pokojcu Štefica 7b te Mala sirena 8a/a+ (sec go). U golobovima Yellowstone 7c, Maroon bells 7b+ te Sinks canyon 7b+.

Borna Čujić po tekmi u Argentierreu dva je dana penjao boldere u Ailefroideu . Dosta toga je popeo a izdvajamo Surprise du Chef 7c+.

Ekipe ima i u Fontainebleau. Preko 8anu profila saznajemo da je Luka Trumbić popeo  Rainbow Rocket u sektoru Franchard Sablons ! Ocjena boldera prema 8a nu je od 7c do 8a. Naime gotovo po trećinama su podijeljeni oni koji mu daju jednu od te tri ocjene? Radi se o tipu smjera dyno kojeg je teško ocijeniti:

https://

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top