26.04.2024
Najnovije vijesti

Rock pillars – Rebel recenzija

Marko Rožman o penjačicama marke Rock pillars model Rebel: Penjačice Rebel dobih u varijanti s brzim zatvaranjem ili kako bi rekli na čičak. Penjačica je pristojno dizajnirana (ovisi o ukusima), te je dodan i auto-moto štih u vidu pete koja imitira šaru automobilske gume. Isto kao i pojas penjačica mi je od prve „sjela“ na …

Review Overview

Udobnost
Preciznost
Peta

Summary : Odlična penjačica, velik napredak.

85

Marko Rožman o penjačicama marke Rock pillars model Rebel:

Rebel_QC_rp-02430-schwarz-amPenjačice Rebel dobih u varijanti s brzim zatvaranjem ili kako bi rekli na čičak. Penjačica je pristojno dizajnirana (ovisi o ukusima), te je dodan i auto-moto štih u vidu pete koja imitira šaru automobilske gume.

Isto kao i pojas penjačica mi je od prve „sjela“ na nogu, nije bilo potrebe za nekakvim privikavanjem i razgaživanjem. Ono što me iznenadilo je da imate osjećaj mekane penjačice, nešto što do sada kod penjačica koje sam nosio (Ozone i Diamond) Rock Pillars nije uspio postići. Na prvu sam mislio da je konačno izbačen tvrdi plastični međuđon. Međutim, specifikacije proizvođača govore da imaju jednaki plastični međuđon kao Ozone i Diamond. Meni osjećaj i performanse govore drugačije, Rebel je puno mekanija penjačica. Osobno preciznija od Ozona, mada je i dalje vrh penjačice poprilično centriran. Podesna je za različite vrste penjanja pri različitim nagibima stijene.

Na kraju dolazim do pete, Ahilove pete ove penjačice. Način na koji peta sjedi u penjačici te osjećaj je odličan mada performanse to ne prate: „auto-guma poprilično loše drži suhu cestu“. Moja iskustvo govori da je na prirodnoj stijeni korištenje pete podnošljivo dok se na umjetnoj stijeni ne možete baš pouzdati da će vas peta držati. Iskreno ne znam zašto nije stavljena guma koja prati performanse cijele penjačice.

Ukratko, meni najbolja Rock Pillars penjačica kada dorade gumu na peti.

penjacice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top