28.03.2024
Najnovije vijesti
Lijepom našom

Lijepom našom

Protekla dva vikenda bila su puna penjanja i različitih događanja. I dok pokušavamo saznati rezultate iz Paklenice, te što je tko tamo popeo i popio evo nekoliko vijesti iz drugih penjališta:

Najprije čestitke mladom penjaču iz Bjelovara Mihaelu Štefiću ( ok nije ZG ali je blizu ) . Nakon Crne kraljice 7c,  na Drugom zubu rješava svoj prvi 8a smjer Every hole is a good hole 8a/a+. Bravo Mihael i samo tako dalje !

Štrikovac Dalibor Plaščar također je u dobroj formi . Najprije je u Kompanju riješio Albu 7c i Energie rauber 7b. Vikend kasnije penjao je u Pengarima i tamo svladao smjerove Ništa od Jessy 7b i Non habemus Papam 7b+.

Također u Kompanju jedan od zadnjih vikenda sezone koristi Goran Matika, naš frend iz Pazina koji penje Hard Sun, svoj prvi 8b+ ! Bravo Goge !

I za kraj Pokojec. Borna Čujić nakon povratka iz Mađarske nije se zaustavio na kompjuterskim igricama ( samo kratko ) nego je produžio na Zagrebu najbliže penjalište. Tamo je u kratkom roku na flash riješio Malog princa 7a+,  zatim popeo  Maskirni keks 7c , te za kraj dana Rosnu ljubičicu 8a . Bravo Borna , nije loše !

Čekamo i ostale izvještaje …

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top