28.03.2024
Najnovije vijesti
Čreta i ostalo

Čreta i ostalo

Borna Čujić nastavlja s uspješnim penjanjem a Luka Tambača sa jednako tako uspješnim fotografiranjem. Ovaj puta duo je posjetio novije penjalište Čretu ponad Vranskog ( nedaleko Celja ) u Sloveniji.
Penjalište je idealno za ove ljetne dane obzirom da se nalazi u šumi visoko u brdu. Obiluje odličnom smjerovima svih težina.
Od Zagreba najviše se isplati ići autocestom preko Ljubljane ( najbrže ), ili kao za Kotečnik pa preko Celja za Vransko ( manje kilometara ali sporija vožnja ). Skica se nalazi u novom izdanju vodiča Plezališča Slovenije a najpotpuniji popis smjerova na stranici plezanje.net
Na ovom izletu Borni se pridružio i njegov slovenski prijatelj Tim Unuk. Tim je popeo smjer Pornič 8a , a Borna Spoštuj lokalce također 8a. Luka je fotkao i penjao do ocjene 7a.

Grupica naših penjača nedavno je penjala u Vipavskoj Beli. Ivan Pevec i Jura Govorčin na pogled su popeli Možganski mrk 7b. Proteklog vikenda penjalo se i u Kotečniku. Aktivirao se i Alan Križanić, zasad u nižim ocjenama, ali važno je krenuti. Filip Pečenec popeo je Jogonandu 7c.

 

DSC_2955

Tim

 

DSC_2930

Borna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top