24.06.2024
Najnovije vijesti
Gužva posvuda

Gužva posvuda

Zg scena se definitivno probudila i napada žestoko. Vijesti pristižu u tolikoj mjeri i toliko učestalo da se jednostavno sve ne stigne objaviti ! Krk, Bugarska , Čreta , Arco , Paklenica , Kalnik, Pokojec ….
Ima nas posvuda ! ZG je poludio !

Tek što smo pomislili da se na Čreti dogodilo što se je imalo dogoditi kad ono : bomba ! Još veće ludilo . Ivan Pevec doslovno je poludio i napao je Čretu svim raspoloživim sredstvima a rezultat je vidljiv u nastavku. U dva dana sredio je sljiedeće smjerove : Pune bombe v ovinek 8a+ ( moguće 8a+/b ) , Pornič 8a te posajtao 7a, 7a+ i 7b+.  Bravo ! Meditacija i zen pristup izgleda pomažu…

Filip Pečenec popeo je Pornič 8a. Siniša Škalec fleša prvu dužinu Porniča 7a. Luka Tambača sređuje dug i penje Domačicu 7b+ te redom 6c, 6c+,  7a i 7a+.

Lijepe vijesti stižu i sa Krka. Mala rastom ali velika srcem,  velika nada ZG scene devetgodišnja Lara Kmoch na penjalištu Portafortuna penje smjerove Psychastenia 6c i Trbuh 6b+. Time najavljuje dobru formu i napad na visok plasman na nadolazećem Petzen trophyu.

 

DSC_4208

“Zen” Pevec bombardira…

 

Lara-Portafortuna1

Lara , Portafortuna – Krk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top