28.03.2024
Najnovije vijesti
Svjetsko juniorsko prvenstvo – Central Saanich ( Kanada )

Svjetsko juniorsko prvenstvo – Central Saanich ( Kanada )

Danas je sa Ljubljanskog aerodroma put Kanade krenuo naš jedini predstavnik na ovogodišnjem Svjetskom juniorskom prvenstvu – Borna Čujić. Na put je krenuo zajedno s članovima Slovenske reprezentacije.

Zbog štednje Hrvatski olimpijski odbor osigurao je sredstva samo za jednog, najboljeg natjecatelja, a to je prema odabiru izbornika Ivana Lisice upravo Borna.
Natjecanje se održava od 15-19. kolovoza na novoj umjetnoj stijeni na otoku Victoria ( Central Saanich ) u blizini Vancouvera. Sve informacije o ovom natjecanju možete pronaći na stranicama organizatora: link . Prijavljeni natjecatelji : ovdje.
Po dolasku u Vancouver Borna će dva dana trenirati u dvorani Cliffhanger , a po završetku natjecanja još će tri dana provesti na penjanju u poznatom penjalištu Squamish .

Pomoć u realizaciji nastupa na SP, osim naravno Hrvatskog planinarskog saveza te HOO-a, pružili su Planinarski savez Zagreba, te kao partner i tvrtka RED BULL . Svima veliko hvala !

Stream natjecanja vjerojatno će biti omogućen preko stranica IFSC . Držimo palčeve za što bolji plasman ! Obzirom da su pripreme odrađene pošteno i marljivo, vjerujemo da će biti razloga za veselje !

376704_489976217681174_1713549436_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top