26.04.2024
Najnovije vijesti
MR i dalje na nivou

MR i dalje na nivou

Naš proslavljeni as i zasad jedini domaći penjač sa potvrđenim smjerom ocjene 8c, Marko Rožman u zadnje vrijeme povukao se sa medijske scene. Preuzela ga je znanost i nauka.  Zabavljao se Marko i gradnjom broda. Isti plovi, nije se potopio a Marko je na popis zanimanja dodao i moreplovac.  No Marko iliti MR i dalje se penje na zavidnom nivou iako je informaciju doslovno potrebno izvući iz njega.
Ali što je pravo novinarstvo nego istraživanje, pa je tako i naša redakcija poduzela određene korake u tom pravcu i evo, iako šture informacije su tu:

Popeo je dva ( možda tri ) 8a smjera u Vranjoj peći. U Vipavskoj Beli popeo je smjerove Odpisani 8a i Otrok direkt 8a+ te na pogled neke smjerove ocjene 7b+. U Kotečniku ( Liboje za one od preko 20 god penjačkog staža ) popeo je smjer Fukfehtar 8a+( hrvatski: Jebožicar ) u sektoru Oltar. Ima i nekoliko ( ? ) ponavljanja Kmečke malce II 8b.

Jedan od većih dosega je i otežavanje Kill Billa na Pokojcu. Naime MR je odvalio dio rupe na izlazu iz prevjesa, te je rupa manja, nezgodnija , a smjer vjerojatno teži. Bravo Marko ! Sakač te voli !

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top