28.03.2024
Najnovije vijesti
Srednja generacija u usponu forme !

Srednja generacija u usponu forme !

Pulferova srednja generacija užurbano se okuplja nakon pojedinačnih pauza i tempira formu za kasnu jesen i trenje na 0 stupnjeva. Klupska očekivanja za ovu sezonu su golema, a ekipa je odmorna, motivirana i puna životnog iskustva! Program priprema sastavio je proslavljeni Dalibor Gelo, koji balansira akademske, obiteljske i penjačke obaveze i u svemu daje svoj maksimum.
U ekonomičnom duhu, volumen se generira na “lokalnim” zagrebačkim penjalištima pa su u prvih dva tjedna na udaru ove osovine – Kalnik preko tjedna i Kotečnik vikendom. Bilježimo uspone primjerene zagrijavanju za pravu sezonu pa tako izbornik Gelo bilježi ponavljanja nekoliko ocjena u rangu oko 7a i više na Kotečniku (izbornik ne želi u prvi plan pa tick listu drži skrivenom). Uz njega Marko Perković Beeman bilježi ovaj niz: Mravljinčar 7b (2nd go), Internaut 7a+/b, Snoopy 7a, Varijanta super sira 7a (flash), Pluton 7a (flash) . Sličnu listu penje i Domagoj Tončić, a dodaje i Prosli limona 7a+, Gad 7a i Pink Panter 7a (flash). Roko Roić pridružuje se sa Internautom 7a+/b, Snoopy 7a, Varianta 7a.

Juraj Govorčin šeće kroz gore navedene smjerove u on sight modu kao zagrijavanje, a s Kotečnika produžuje u Fothiju na “pravi trening”. Izbornik intimno ne odobrava ovaj pristup, ali svaka momčad ima svoje zvijezde kojima je dopušteno što drugima nije.

S ciljem financijske održivosti u vremenima kada klub ne može financirati snažne pripreme na prirodnoj stijeni, izbornik je propisao maksimalnu potrošnju goriva na 5.0l/100Km. Redovni sponzor penjanja, kuća Auto Will, odmah je reagirala te je izborniku ustupljen automobil traženih kvalifikacija.

Pulferovi jurišnici radno dočekuju prave uvjete uz moto “Dajte nulu da se igramo!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top