26.04.2024
Najnovije vijesti
Jani na vrhu  !

Jani na vrhu !

Natjecanjem u Wolfsbergu završila je ovogodišnja sezona Regionalnog kupa. Jani Zoraj ( SPK Pulfer – Rock pillars , Ocun ) pobjedom je okrunila svoje ovogodišnje odlične rezultate i time odnjela pobjedu i u ukupnom poretku u svojoj kategoriji. Jani je time ponovila uspjeh Borne Čujića koji je dva puta osvajao Regionalni kup !

Slijedi izvještaj Tamare Cesarec:

ZLATNA DJEVOJKA IZ WOLFSBERGA

 OK, OK, nije iz Wolfsberga, nego je naša, a nisam sigurna nit jel djevojka ili još djevojčica sa svojih 12 i pol godina, ali sigurna sam da je jučer ponovo bila najbolja, Jani Zoraj (Rock Pillars, Ocun, Zoe leggings).

Pošto naše najmlađe natjecateljice penju u „kontra turnusu“, kad smo došli do dvorane u Wolfsbergu, gdje je jučer održano finale iRCC-a, Lara Kmoch (Pulfer) završila je već svoj nastup, jer ovaj put, jedini put ove sezone, nije izborila finale i završila je kao šesnaesta.

Unatoč tome, Lara je zadržala odlično 6. mjesto ukupnog poretka i tako sjajno zatvorila sezonu u iRCC-u u ovoj, za nju ulaznoj, godini.

Na stranicama Zagreb Climbinga ovaj put ugošćujemo malu Opatijku Luciju Brkić (RirockClimbing), koja je u istoj kategoriji osvojila zlato. Ili joj je dvorana u Wolfsbergu tako dobro legla, ili njen trener Frenki odlično diže Lucijinu formu prema jačim natjecanjima koja ih tek čekaju u slijedećim mjesecima, jer je njen score 14. ,13. ,8. ,5. ,1. mjesto.

Jani Zoraj (Pulfer) pomela je konkurenciju i osvojila 3. zlato što ju je , uz jedno drugo mjesto, dovelo i do njene prve ukupne pobjede ovog Kupa.

Jedino nam je žao što u Wolfsberg nije došla Austrijanka Laura Lammer i tako nam uskratila moguću neizvjesnost ukupnog poretka. Nadamo se da nije riječ o ozljedi.

U kategoriji U14 odlično je penjala i Pia Čuljak (Velebit). Iako su na tehničkom sastanku rekli da će vrijeme penjanja kvalifikacijskih smjerova biti 4 minute, na jednostavan upit Pijinog tate neće li to bit premalo, odlučili su produžit na 5 minuta .

Mnogima ni to nije bilo dovoljno , al Pia je stigla. Ni u kom slučaju nebi se promijenio poredak i iste bi djevojčice ionako ušle u finale, samo uz pokoji top manje. Zgodno je kako je vrijeme nekad stvarno ” rastezljiv ” pojam :).

Pia je u ukupnom poretku, na 7. mjestu, najbolje plasirana djevojčica ulaznog godišta, pa ne bez vraga očekujemo još jednu zlatnu curu i slijedeće godine.

Nisu samo cure bile u Wolfsbergu, bili su i Fran Zekan i Lukas Miholić (Velebit).

Franu je finale izmaklo „za dlaku“ i morao se smjestiti na deveto mjesto, deseto u ukupnom poretku, a Lukas nastavlja skupljati iskustvo, čekat svoje vrijeme, a do tad je super društvo, srčan navijač i prvi kad treba čestitati, drugim riječima bitan dio ovog malog Zagrebačkog tima.

Kako je u dvorani jučer bilo zagušljivo i sparno, ekipa je u nedjelju otišla do Kalnika, nastavit se družit, nadisat se zraka i popest par smjerova.

Već slijedeći vikend čeka ih sve PH boulder, Pula.

Rezultati Wolfsberg : ovdje

RCC Ukupni poredak: ovdje

 

10257775_10152343389922976_6206348398060795108_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top