19.04.2024
Najnovije vijesti
Kotečnik i Kalnik

Kotečnik i Kalnik

Proteklog vikenda ZG scena uglavnom se motala penjalištima Kalnik te Kotečnik.
U sektoru Oboki Borna Čujić (Tendon, Tenaya, Trangoworld, Camp ) popeo je smjer Specijalist za življenje 8a+. Napadao je Borna i druge još teže smjerove , ali o tome drugom prilikom. U pauzama između dva Bornina pokušaja( a te su kratke i ne česte)  njegov je otac Boris retrofleshao smjerove koje je prvi put penjao prije više od dvadeset godina pa tako i Erisa perlu 7a+.

Veća grupa boravila je na Kotečniku dva dana. Od uspona koje smo pohvatali vidi se da je hit bio smjer Zlato jabolko 7a+ ( Fran Horvat, Ivan Ljubičić te Marko Mrše ) a interesantan je bio i Ris  7a ( Ljubo i Mrše ).

Na svojem 8a.nu profilu Ljubo gotovo za svaki svoj uspon opiše emocije koje ga obuzimaju pa tako i za potonji : 3rd GO all together! Tried the PUSSYCAT 😉 last year, felt hard…today 2nd GO! Big difference in strength, happy to see that! Crack with slopers, very technical…glass feet in the crux! 7a/a+ in the guide and I would agree, soft 7a+ or a hard 7a!

Mlada reprezentacija dan nakon Wolfsberga imala je trening na Kalniku. Jani Zoraj ( 13 god) dan poslje ukupne pobjede na RCC i dalje penje motivorano.  Cybersex 7b+ popela je iz druge, a nešto više pokušaja trebala je za smjer Sanjski 7b+/c ! Odlične uspone izveli su i drugi mladi reprezentativci. Lara Kmoch penje Frenky 6b+.

Što je radio ostatak ZG scene još čekamo izvještaje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top