29.03.2024
Najnovije vijesti
EYC Imst

EYC Imst

Nakon duge pauze započela su juniorska natjecanja u sportskom penjanju. Sezona je otvorena prvim ( i jedinim – nažalost) natjecanjem za Evropski kup u disciplini lead. Nakon dugih i napornih priprema na natjecanje se zaputila i A reprezentacija predvođena trenerom Alanom Križanićem. Borna Čujić te Vito Mužević nastupili su u kategoriji Youth A ( 1998-1997).

Za Imst tradicionalno hladno i kišovito vrijueme ometalo je natjecatelje. Hladni grifovi naročito su zadavali problema onima koji su nastupali među prvima. Bilo je nakon pojedinih uspona i scena nalik na one kada se penjue zimi zaleđene slapove, pa prokrve prsti i pojavi se bol. Nekima i usred smjera što je svakako utjecalo na stiskanje malih krimpova. Takav je problem imao i Borna koji je u prvom smjeru startao 14. No kako njemu tako i drugima. Krenuo je odlično no zatim je visoko u smjeru napravio manju grešku i završio smjer na 20. mjestu. Drugi smjer mu nije legao te je svoj položaj u ukupnom poretku još malo pokvario i završio ukupno na 24. mjestu.  Obzirom na trenutnu formu i snagu očekivalo se više, ali ima vremena za popravak. Vito Mužević penjao je oba smjera nekako podjednako, i dopenjao otprilike do polovice u oba smjera što je bilo dovoljno za 40. mjesto . U toj kategoriji nastupila su 54 natjecatelja. Konkurencija je uistinu brojna i jaka, i za neki značajniji rezultat treba se stvarno dobro natrenirati i potruditi ali i imati malo sreće.
Našu dvojicu već za dva tjedna očekuje Evropsko prvenstvo u škotskom Edinburghu. Nadajmo se nešto boljem plasmanu. Ukupni rezultati : ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top