01.10.2023
Najnovije vijesti

Rosna je dala…

Ak je Markezina greda majka, onda je Pokojec svakako otac za penjače u sjevernom dijelu lijepe nam domovine. U ove dane penjači ga pohode gotovo svakodnevno. Tako je i jučer bilo barem 5 punih automobila. Varaždinci su odrađivali svoj standardni trening, bilo je i karlovačke registracije a ZG scena dala je svoj obol.

U posljednje vrijeme Rosna ljubičica 8a sve više i češće popušta pred svojim snubiteljima. Posljednji se na listu upisao Dalibor Plaščar, koji je jučer u a muerte stilu stresao rosu sa vrha ljubičice, sada već legendarnog klasika.

Borna Čujić napao je Billa 8b. Sudeć po prikazanom Billu je bolje da se skloni jer bi sljedeći puta mogao biti Killed Bill . Za kraj dana Borna je naskočio i rijetko ponavljanu Rožmanovu Čudnu šumu 7c/c+. Nakon dobrog OS pokušaja i samo nekoliko minuta pauze išlo je iz druge.
Bilo je i drugih interesantnih pokušaja i uspona. Boris Čujić ( 52) nastavlja sa retro usponima . Tako je jučer popeo Heretika 7a+, smjer koji je opremio i popeo pred nešto više od 20 (!) godina.
Siniša Alavanja napadao je ne baš popularni Tudum 7c ( Sinke , lakše bi ti bilo da u selu prije uspona mrkneš koju čašu tuduma – iza toga lud si …).  Ipak Sinke je koji dan ranije stisnuo Befanu 7b+/c u Buzetu. Dodajmo da je “malička” Jani Zoraj na Kotečniku na pogled popela Erisa perlu 7a+.

dasho

Dasho, Sinke i Kruno umiveni rosom …

2 comments

  1. Mala ispravka! Befanu sam popeo prije ravno dvije godine. Favorita sam popeo prošli vikend.

    Ps. Msilim da je Tudum nepravedno zakinut za popularnost jer je smjer stvarno dobar!

    Siniša

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top