25.04.2024
Najnovije vijesti

Natjecanje “na kraju svijeta”

Upravo tako moglo bi se opisati predstojeće Svjetsko prvenstvo u sportskom penjanju za juniorske kategorije. Naime natjecanje koje počinje 19.09 održava se u Noumei glavnom gradu Nove Kaledonije.
Teško da je IFSC mogla odabrati udaljeniju i skuplju lokaciju, tako da zbog visokih troškova mnoge reprezentacije dolaze u suženom sastavu. Ipak oni najbolji biti će tamo.
Zahvaljujući Hrvatskom olimpijskom odboru, Hrvatskom planinarskom savezu te tvrtci Red Bull , Hrvatska će ipak imati svog predstavnika: Bornu Čujića !
Borna na ovo natjecanje odlazi sam bez vlastitog trenera i pratnje jer za njih nije bilo dovoljno sredstava. Zbog toga će Borna putovati  zajedno sa Slovenskim timom na čemu im se ponovno zahvaljujemo.  Pokret je sutra iz Ljubljane kombijem do Minhena nakon čega slijedi dug let preko Dubaia te  Sydneya do Nove Kaledonije gdje stižu u četvrtak 18.09.
Kvalifikacijske runde u disciplini lead na rasporedu su u subotu 20.09. Live stream natjecanja moći će se pratiti na linku organizatora : ovdje

Zasad pogledajte najavni teaser Svjetskog prvenstva : target=”_blank”> ovdje

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top