24.04.2024
Najnovije vijesti

Vrijeme lijepo , uspona malo

Proteklih nekoliko tjedana širom Hrvatske ponudilo je odlične uvjete za penjanje. Unatoč tome u cyber prostoru te portalu 8a.nu malo je zabilježenih uspona. Istina ZG scena je zasigurno pohodila omiljeni Kalnik te “lokalni” Kotečnik ali što se popelo ? Malo više inventivnosti pronalazmo kod ekipe koja je pohodila Boč . Ivan Ljubičić i Jani Zoraj tamo su penjali do težine 7a. U Gornjem Igu na sajt je Ljubo popeo i smjer Lepota ni naključje 7a+.
Potegnuo je Ljubo i do Istre te se napenjao u Buzetskom kanjonu sektor Đoser . Eternal flame 7a+ iz druge. Roko Roić ignorirao je lakšu varijantu smjera Pakleni vozači te ga je popeo kao 7a.
Boris Čujić nabavio je novu mašinu te je jedva dočekao da ju isporba. Sektor Đoser tako je sad bogatiji za tri nova smjera : The Boys are back  7a il 7a+  , Šajeta 7b il 7b+ te Terra Mistica ( bit će oko 7b+).

Žarko Kaličanin također s novom mašinom počeo je radove na sektorima Kalnika koji su dugo čekali da dođu na red. O sektorima Obelisk i Crazy rock priča se godinama. Zasad je gotovo nekoliko smjerova u sektoru Obelisk, a radovi traju i dalje. O svemu kad bude gotovo.

Ima tu i drugih uspona ali teško se dolazi do podataka. Puno se penjalo u Paklenici ( Škalec, Alavanja, Plaščar …..) sam kaj ? Dajte info ljudi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top