29.03.2024
Najnovije vijesti
Ubilo Billa

Ubilo Billa

Jučer na penjalištu Pokojec Borna Čujić izveo je treći uspon u smjeru Kill Bill 8b. Smjer su dosad popeli samo Igor Čorko i Jurica Levatić. No ovo je prvi uspon nakon što je u smjeru odlomljen, zapravo smanjen jedan od klučnih grifova tj. rupica, tako da je sada smjer drugačiji nego kod prva dva uspona. Ipak ne toliko da bi mu se mijenjala ocjena. No ni jučer nije prošlo bez odloma. U drugom ulazu Borni se nakon što je prošao detalj odlomilo i jedno nožište koje je sada znatno manje i time nezgodnije. Nakon toga u dva naredna ulaza Borna nije uspio proći detalj, i kako to već biva u zadnjem pokušaju dana prolazi smjer.

Uz ovaj uspon protekli tjedan i drugi naši penjači koriste dobre uvjete:

Jani Zoraj provela je nekoliko dana na Kotečniku u sklopu slovenskog  penjačkog kampa. Bili su to baš oni kišni dani. Unatoč tome Jani je popela Guernicu 8a te Impulz 8a+ iz druge !

Na istom penjalištu Jogonandu 7c su popeli Ivan Tomašek i Trpimir Jakovina za kojeg se dugo nije čulo, i kojemu je ovo najteži smjer do sada. Ivan Ljubičić mota se ovih dana po Bohinju: zasada Slepec 7c na Kupljeniku. Ana Pavić popela je Čistu fiziku 7a+. Na penjalištu Portafortuna jedanaestgodišnja Lara Kmoch penje Zag 7a+.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top