09.12.2023
Najnovije vijesti

Golubinjak dobio i bouldere

Ovogodišnji ljetni hit Golubinjak dobio je ovog vikenda i svoje prve bolder smjerove. Na blokovima odmah pored livade , na početku šume Krešo Morić, Borna Čujić i Jura Govorčin popeli su prve bolder smjerove i tek zagrebali u potencijal. Jura je izveo FA Medvjeđe šape 6a , dok je Borna izveo FA sljedećih bolder problema: Tobogan 6b+, Zlevanka 6c+ ( flash) , Zdeslav 7b te Ursa 7b+. Ovo je tek početak, nekoliko slijedećih blokova nudi i teže linije.

Na samom penjalištu još novosti:

U srijedu su Žarko Kaličanin i Boris Čujić opremili novu liniju desno od smjera Rush: Clint 7b+. Rush je produžen za 10 m 7a. Lijevo od Rusha u gornjem dijelu dodan je Enter the Dragon 7b/c.  Krajnje lijevo u sektoru Conan B. Čujić dodaje: Cody Maverick 5c i Big Z 6a+.

U subotu u sektoru Zeleni zub Roman Ećimović izvodi FA odličnog smjera Lolita 7a za kojeg treba čak 16 kompleta. B. Čujić  također izvodi FA susjednog smjera Visoki C 6c.
I dan kasnije aktivnost je na nivou. Krešo Morić izvodi FA smjera A Perfect World i predlaže 7b iako bi zbog težeg ulaza znalo bit i 7b+. Borna Čujić prvi je koji je na pogled popeo klasik Windlifter 7b+. Jura Govorčin popeo ga je na flash. Eduard Tudor popeo je Volgu 7a+. Dodajmo da je Mario Velčić iz Mošćenica izveo sad već peto ponavljanje top linije RocknRolla 8a.

Da ne ostane sve samo na Golubinjaku pobrinula se Jani Zoraj koja na Pokojcu penje Rosnu ljubičicu 8a. Bravo Jani !

20150802_183330_resized

Krešo u pokušaju Urse 7b+

One comment

  1. Bit će da je to već 7. ponavljanje RocknRolle: Levatić, Matika, Dušić, Čorko, Plaščar, Morić, Velčić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top