19.04.2024
Najnovije vijesti

Svjetski kup Minhen

Protekli vikend Minhen je bio poprište finala Svetskog kupa u bolderingu. Svi najbolji bolderaši i bolderašice bili su tamo a skupio se rekordan broj natjecatelja, znatno više nego prošle godine. Napeto je bilo u obje konkurencije, naročito u muškoj gdje je sve bilo neizvjesno oko konačnog poretka.

Na natjecanju su nastupili i naši predstavnici Borna Čujić i Inga Patarčić. Za oboje to je bio prvi nastup na Svjetskom kupu.
Muške su kvalifikacije počele već u osam ujutro u petak a na startu se pojavio  čak 121 natjecatelj. Na kraju je Borna odradio solidan nastup. Imao je jedan top i tri zone te se plasirao na 63. mjesto. Bio je blizu u još dva smjera, a to pokazuje da se sa još malo više samopouzdanja i iskustva može i mnogo  više napraviti.
Inga je penjala popodne u konkurenciji 85 natjecateljica. Sa jednom zonom zauzela je 71. mjesto. Nažalost dogodio joj se peh. Naime pala je koljenom na četku za čišćenje grifova i ozljedila se te je morala biti prevezena u bolnicu a natjecanje je za nju bilo gotovo. Nadajmo se da ozljeda nije ozbiljna te da će se Inga brzo oporaviti.

Rezultati žene : ovdje

Rezultati muški: ovdje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top