19.04.2024
Najnovije vijesti
Čulilja

Čulilja

Veliki broj pripadnika HR penjačke scene boravio je proteklih dana u Španjolskoj penjačkoj meki  – Čulilji ( Chulilla) . Neki, poput velikog asa Ivana Ljubičića i do mjesec dana, neki kraće. Teško je pohvatati brojne uspone koji su tamo napravljeni jer do mnogih je teško ući u trag. Nadajmo se negdje opširnijem izvještaju.

Ipak treba istaknuti našeg Ljubu koji je tamo boravio mjesec dana: La Boca del voz 8a, Super cantina 8a, Entre dos caminos 8a. Dva smjera koja je popeo imaju ocjenu 7c+ a popeo je i sedam smjerova ocjene 7c od kojeg Cap i cua na pogled. Tu je još i niz smjerova 7b+ i niže. Dobar skor za velikog asa.

Evo malo za fanove o smjeru La boca del voz :
The last two days, fighting with a sick tooth, not sleeping practically at all…really hard times, being on painkillers didn’t think I would have the focus needed but luckily when I started to climb magically the horrifying pain stopped! ? Quality route…few tricky sections and a pretty long move in the crux with a quite technical end that’s actually the redpoint crux! 3rd GO…in the end it went down easy, happy! Will see if I’ll do the one next to it by the end of the trip, a gem…A MUERTE!

Jurica Levatić popeo je Agente naranja 8a , ali je više vremena uložio u penjanje na pogled te je tako popeo smjer El dioablo viste 7c+. Na flesh je popeo još jedan 7c+ Tequila sunrise. Još sedam smjerova ocjene 7c popeo je što na pogled što flash.

Bili su tamo i Sunčica Hraščanec, Siniša Škalec, Marin Marasović, David Koljnrekaj, Igor Čorko, Iva Božić i mnogi drugi . Jeftin put , povoljan smještaj, odličan ambijent i dobri smjerovi očito su dobar mamac za naše aseve.

Nadajmo se samo nekom preciznijem izvješću ili popisu uspona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top