24.07.2024
Najnovije vijesti
8a za Šprohita

8a za Šprohita

Prevelika legenda, as, trener, student, budući profesor i stručnjak a nadasve osoba popularni i samozatajni Tomislav Šproh nedavno je na Kotečniku popeo smjer Guernica 8a, i to bez piramide ! Šprohito koji rastura moonboard i koji ne penje puno vani time je sudeći prema 8anu ispenjao svoj prvi 8a! Vobra majstore!

Treba dodati da je i Breganjski ratnik Saša Kmezić također upisao svoj prvi 8a ! Radi se o smjeru A je to na penjelištu Nad Savo. Ajmo majstori dalje !

Nadalje domaćin u Kotečniku Ivan Ljubičić sajtao je Modrasa 7b te neke druge smjerove. Prije toga je popeo i neke smjerove u Buzetskom kanjonu poput Fiumanke te Ljetne saune . Oba 7b . No ta dva nisu na sajt – not fit his style …

Za fanove Ljubine poezije ovog puta o Modrasu:
Almost got pumped as hell but I held my nerve and managed to pull through! Super demanding to onsight, from start to finish and definitely 7b for me! Really happy with this onsight in spite not being in the best shape. This was a perfect day and not even the rain could spoil IT…there’s no SPOON ;-), BRAVO Šprihito!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top