13.04.2024
Najnovije vijesti
Evropsko prvenstvo – bouldering

Evropsko prvenstvo – bouldering

Ovog vikenda i švicarskom Grindelwaldu podno znamenitog Eigera održava se Evropsko juniorsko prvenstvo u disciplini bouldering. Upravo jutros put Grindelwalda krenula je i Hrvatska reprezentacija u sastavu : Borna Čujić (Pulfer), Filip Pečenec (Pulfer) te Karlo Jakić (CAF). Natjecanje počinje sutra a naši startaju u kvalifikacijama negdje oko 16.10 h.

Vođa puta je Krešimir Morić a u pratnji su još Luka Tambača (slikalac) i Domagoj Tončić (kuhalac). Na put su krenuli crnom strijelom koju je za ovu priliku podario naš tradicionalni sponzor AUTOWILL kojemu se i ovom prilikom zahvaljujemo.
Dečki su zadnjih mjeseci naporno trenirali, a posljednje pripreme odrađene su zajedno sa reprezentacijom Slovenije. Držimo im fige za što bolji plasman. Rezultate je moguće pratiti na stranicama IFSC dok je live stream dostupan samo za finale na stranicama organizatora .

Startne liste:

YOUTH A

JUNIORI

Ajmo naši !

403505_446778572000939_1389948258_n                                                                                                                                                   Grindelwald 2012 – Euro kup

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top