29.03.2024
Najnovije vijesti
RCC Tarvisio

RCC Tarvisio

Proteklog vikenda u talijanskom Tarvisio udržano je prvo kolo ovogodišnjeg Regionalnog kupa. Natjecnje je po prvi puta održano u dvorani U Tarvisiu u organizaciji kluba Mangrt. Nastupio je velik broj natjecatelja, već tradicionalno najviše iz Austrije a zatim iz Slovenije. Naših je bilo 16 i ostvarili su dobre plasmane.

RCC zamišljen kao razvojno natjecanje namijenjeno prvenstveno stjecanju prvih međunarodnih iskustava. Na tim natjecanjima naročito u starijim kategorijama rijetko nastupaju najbolji iz pojedinih regija/zemalja. S druge strane za razliku od nas austrijske regije Koruška i Štajerska šalju gotovo sve svoje natjecatelje te je raspon kvalitete u pojedinim kategorijama prilično velik .

Ipak te rezultate treba uzimati za ozbiljno i pohvaliti ih jer mogu poslužiti kao dobra indikacija trenutne spreme, a najveća je vrijednost upravo u iskustvu, obzirom da se većinom radi o dobro organiziranim natjecanima na kvalitetnim stijenama.
Rezultati:
U kategoriji U10 kod djevojčica predstavile su nas riječanka Lucija Brkić te zagrepčanka Lara Kmoch. Lucija je bila druga a Lara treća ! Bravo curke !
U kategoriji U12 koja je bila poprilično brojna odličan je rezultat napravila splićanka Vana Piccini koja je sa još tri druge natjecateljice podijelila drugo mjesto! Veseli činjenica da su splićani uvidijeli razvojnu vrijednost RCC-a te da najavljuju još masovniji dolazak na buduća natjecanja. U istoj kategoriji kod dječaka Mravlinčić Valentin iz Lepoglave dijeli šesto mjesto.

U kategoriji U14 kod djevojčica Jani Zoraj iz Zagreba dijeli četvrto mjesto.
U kategoriji U20 koja obuhvaća godišta od 1997 do 1994 splićanka Barbara Gilić bila je treća a zagrepčanka Lara Juriša šesta. Kod dječaka Filip Pečenec bio je četvrti a Vito Mužević peti.
Slijedeće natjecanje na programu je 16.02. u austrijskom Hermagoru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top