24.04.2024
Najnovije vijesti

RCC Zagreb !

Proteklog vikenda u dvorani Fothia Zapad na zagrebačkom Jankomiru održano je pretposljednje natjecanje ovogodišnjeg regionalnog kupa. Natjecanje je ovaj puta organizirano od strane SPK Fothia uz pomoć SPK Pulfer.
Nastupilo je 147 natjecatelja ( rekord za ZG ) iz sedam zemalja. Borba se vodila već od jutarnjih sati na dobro pripremljenim natjecateljskim smjerovima s potpisom Kreše Morića, Ivana Peveca i Alana Križanića. Smjerove za maličke postavila je Ivana Kuštek. Možda je jedino finale kategorije U12 M bilo prelagano.
Zg tim dobro se snašao na domaćem terenu te su ostvarili dobre i zapažene rezultate iako i dalje primat vode mnogobrojniji i snažniji Austrijanci i Slovenci.
U kategoriji U10 djevojčice Lara Kmoch iz Pulfera zauzela je četvrto mjesto ( ukupni poredak 3. ).
U kategoriji U12 djevojčice dobre su bile Pia Čuljak ( Velebit ) i Martina Futivić ( Pulfer ) . Pia je bila druga, a Martina četvrta.
Više predstavnika imali smo u kategoriji U14. Kod djevojčica tradicionalno odlična bila je Jani Zoraj ( Pulfer ) koja je osvojila drugo mjesto. U ukupnom poretku trenutno je četvrta. Uz nju nastupile su i Lena Gregurek ( Velebit ) koja je bila jedanaesta, te Kaja Javorić ( Pulfer ) koja se plasirala mjesto iza Lene. Kod dječaka Fran Zekan ( Velebit ) bio je petnaesti.
U kategoriji U 16 kod djevojčica Stella Pečenec ( Pulfer ) bila je deveta..
Vrlo zanimljivo bilo je u kategoriji U20. Tu nastupaju vrlo kvalitetni natjecatelji, a to je kategorija u kojoj viđamo i natjecatelje koji nastupaju na Evropskim i Svjetskim prvenstvima.

U ženskoj konkurenciji vrlo dobra bila je Lara Juriša ( Velebit ) koja je u finalu ostvarila istu visinu kao i reprezentativka Barbara Gilić. Zbog slabijeg rezultata u kvalifikacijama Lara je na kraju bila peta. U ukupnom poretku Lara je trenutno na četvrtom mjestu.
U muškoj konkurenciji vodila se žestoka borba. Filip Pečenec ( Pulfer ) slabije je penjao u kvalifikacijama ali se popravio u finalu te je na kraju bio četvrti. Borna Čujić ( Pulfer ) u kvalifikacijama je popeo oba natjecateljska smjera, jednako kao i slovenski reprezentativac Tim Unuk, te Nikola Kramarić iz Splita kojeg već pomalo smatramo seniorom. U finalu na vrlo zahtjevnom smjeru Borna dostiže treću visinu dok su Kramarić i Unuk došli nešto više, ali su pali na istom grifu. U superfinalu Unuk uspješniji te je osvojio prvo mjesto.

Što se tiče ukupnog poretka RCC a u kategoriju U20 Borna Čujić trenutno je na prvom mjestu, dok je Filip Pečenec na trećem.

Rezultati ostalih naših predstavnika : ovdje .

Uglavnom natjecanje je proteklo u najboljem redu, organizacija je bila dobra a smjerovi kvalitetni. Finale Regionalnog kupa održava se tek na jesen u austrijskom Judenburgu.

Sponzori natjecanja bili su : Grad Zagreb, Bisnode d.o.o., Iglu šport d.o.o., Auto Will , Kraš , Cedevita .

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u organizaciji i vidimo se dogodine. Za tada se sprema možda i nešto drugačija shema i izvedba a Zagreb će se možda kandidirati i za nešto više od RCC a.

Galerija : ovdje !

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top