29.03.2024
Najnovije vijesti
RCC Zagreb pred vratima !

RCC Zagreb pred vratima !

Još 7 dana do velikog natjecanja u Zagrebu. Posjetili smo dvoranu FOTHIA ZAPAD u kojoj se održava natjecanje i razgovarali sa postavljačima smjerova. Pripreme su u punom tijeku, radi se od jutra do mraka. Ovogodišnje natjecanje u Zagrebu specifično je i po vremenu u kojem se održava. Do sada je Zagreb bio posljednji u kalendaru RCC-a. Sada to više nije tako jer se finalno natjecanje održava u devetom mjesecu u austrijskom Judenburgu. Možda je ovako bolje, vrijeme je lijepo pa ćemo se moći družiti i izvan dvorane.

Ovogodišnje natjecanje je sponzorirano od strane Zagrebačke turističke zajednice, Kraš d.d. , Bisnode d.o.o. ,
Atlantic d.d. , Iglusport d.o.o
. te pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije.

Ovim putem se zahvaljujemo sponzorima i donatorima koji su svojim proizvodima pomogli da se djeca okrijepe i da svako dijete koje sudjeluje dobije mali, ali slatki poklon koji će ih podsjećati na ovo natjecanje.

Pozivamo sve koji vole sportsko penjanje da dođu i podrže naše natjecatelje (kojih svake godina ima sve više),ali i natjecatelje iz susjednih država koji redovito dolaze na sva natjecanja, a ovo u Zagrebu im je posebno drago.

 

Očakuje se velika borba u najmlađim kategorijama a posebno nas zanima kategorija U10 u kojoj je naša najmlađa natjecateljica Lara Kmoch, te kategorija U14 u kojoj nastupa Jani Zoraj.  Njih dvije su briljirale na prošloj tekmi u Austriji pa je za očekivati da će na domaćem terenu pokazati još bolje penjanje.

U kategoriji U20 očekuje nas veliko nadmetanje među Hrvatskim predstavnicima jer će se na okupu naći svi naši najbolji juniori, a upravo oni vode borbu za ukupni poredak u ovoj kategoriji.

Po prvi puta prijavljena je i grupa od devet malih penjača iz Bosna i Hercegovine !

Startna lista : ovdje

logo-iRCC_AlpenAdria-web-300x102.

Znači nedjelju 21.04 odvojite za posjet Škorpikovoj i dvorani FOTHIA ZAPAD. Očekuje vas vrhunska tekma i uvijek dobra muzika i dobro raspoloženje.

 

Vidimo se !

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top