19.06.2018
Najnovije vijesti
Lijepom našom

Lijepom našom

Protekla dva vikenda bila su puna penjanja i različitih događanja. I dok pokušavamo saznati rezultate iz Paklenice, te što je tko tamo popeo i popio evo nekoliko vijesti iz drugih penjališta:

Najprije čestitke mladom penjaču iz Bjelovara Mihaelu Štefiću ( ok nije ZG ali je blizu ) . Nakon Crne kraljice 7c,  na Drugom zubu rješava svoj prvi 8a smjer Every hole is a good hole 8a/a+. Bravo Mihael i samo tako dalje !

Štrikovac Dalibor Plaščar također je u dobroj formi . Najprije je u Kompanju riješio Albu 7c i Energie rauber 7b. Vikend kasnije penjao je u Pengarima i tamo svladao smjerove Ništa od Jessy 7b i Non habemus Papam 7b+.

Također u Kompanju jedan od zadnjih vikenda sezone koristi Goran Matika, naš frend iz Pazina koji penje Hard Sun, svoj prvi 8b+ ! Bravo Goge !

I za kraj Pokojec. Borna Čujić nakon povratka iz Mađarske nije se zaustavio na kompjuterskim igricama ( samo kratko ) nego je produžio na Zagrebu najbliže penjalište. Tamo je u kratkom roku na flash riješio Malog princa 7a+,  zatim popeo  Maskirni keks 7c , te za kraj dana Rosnu ljubičicu 8a . Bravo Borna , nije loše !

Čekamo i ostale izvještaje …

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top