19.06.2018
Najnovije vijesti
Čreta i ostalo

Čreta i ostalo

Borna Čujić nastavlja s uspješnim penjanjem a Luka Tambača sa jednako tako uspješnim fotografiranjem. Ovaj puta duo je posjetio novije penjalište Čretu ponad Vranskog ( nedaleko Celja ) u Sloveniji.
Penjalište je idealno za ove ljetne dane obzirom da se nalazi u šumi visoko u brdu. Obiluje odličnom smjerovima svih težina.
Od Zagreba najviše se isplati ići autocestom preko Ljubljane ( najbrže ), ili kao za Kotečnik pa preko Celja za Vransko ( manje kilometara ali sporija vožnja ). Skica se nalazi u novom izdanju vodiča Plezališča Slovenije a najpotpuniji popis smjerova na stranici plezanje.net
Na ovom izletu Borni se pridružio i njegov slovenski prijatelj Tim Unuk. Tim je popeo smjer Pornič 8a , a Borna Spoštuj lokalce također 8a. Luka je fotkao i penjao do ocjene 7a.

Grupica naših penjača nedavno je penjala u Vipavskoj Beli. Ivan Pevec i Jura Govorčin na pogled su popeli Možganski mrk 7b. Proteklog vikenda penjalo se i u Kotečniku. Aktivirao se i Alan Križanić, zasad u nižim ocjenama, ali važno je krenuti. Filip Pečenec popeo je Jogonandu 7c.

 

DSC_2955

Tim

 

DSC_2930

Borna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top