22.06.2018
Najnovije vijesti
Luka Tambacha izlozba fotografija – 04.07.2013

Luka Tambacha izlozba fotografija – 04.07.2013

Preveliki as i fotograf na Jarunu ce prikazati svoja remekdjela. Organizator: Penjati se mora

Četvrti srpanj – Dan borca, Dan američke nezavisnosti, dan kad će tradicionalno rivalstvo između dva zagrebačka alpinistička odsjeka zahvatiti i Maticu. Za neupućene, AO PDS Velebit i AO HPD Željezničar tradicionalno igraju nogomet. Ove godine i AO HPD Zagreb Matica istaknuo je kandidaturu za tron. Ulog je neprocjenjiv: pivo i čast odsjeka. Igra se po pravilima Vojvode od Queensberryja. Zborno mjesto je na Jarunu, kod nogometnog igrališta na velikom jezeru u 18h. Slijede sukobi u nogometu i odbojci. Zatim se rivalstvo seli na prikladniji teren – roštilj i ćakulu.

Kako bi sve ipak prošlo u miru pobrinut će se Penjati se mora i Luka Tambača koji će za tu priliku pripremiti izložbu fotografija. U zadnjih par godina Luka se svojim fotografijama nametnuo kao kroničar penjačke scene i sasvim je logično da ovo tradicionalno penjačko druženje dobije primjerenu vizualnu kulisu. Multimedijalni spektakl počinje nakon utakmica tj. kad padne mrak (cca 21h). Lokacija: šumarak uz veliko jezero, pored nogometnog igrališta i roštilja.

Za više informacija o autoru posjetite njegovu web stranicu: www.lukatambaca.com.

Izložbu organizira Penjati se mora, inicijativa za edukaciju u alpinizmu i organizaciju kulturoloških događanja planinske i penjačke tematike, www.facebook.com/penjatisemora. Realizaciju programa omogućili su: Astroida, Columbia store Arena centar, Grad Zagreb, RŠC Jarun. U slučaju kiše, program se neće održati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top