18.04.2024
Najnovije vijesti
Luka Tambacha izlozba fotografija – 04.07.2013

Luka Tambacha izlozba fotografija – 04.07.2013

Preveliki as i fotograf na Jarunu ce prikazati svoja remekdjela. Organizator: Penjati se mora

Četvrti srpanj – Dan borca, Dan američke nezavisnosti, dan kad će tradicionalno rivalstvo između dva zagrebačka alpinistička odsjeka zahvatiti i Maticu. Za neupućene, AO PDS Velebit i AO HPD Željezničar tradicionalno igraju nogomet. Ove godine i AO HPD Zagreb Matica istaknuo je kandidaturu za tron. Ulog je neprocjenjiv: pivo i čast odsjeka. Igra se po pravilima Vojvode od Queensberryja. Zborno mjesto je na Jarunu, kod nogometnog igrališta na velikom jezeru u 18h. Slijede sukobi u nogometu i odbojci. Zatim se rivalstvo seli na prikladniji teren – roštilj i ćakulu.

Kako bi sve ipak prošlo u miru pobrinut će se Penjati se mora i Luka Tambača koji će za tu priliku pripremiti izložbu fotografija. U zadnjih par godina Luka se svojim fotografijama nametnuo kao kroničar penjačke scene i sasvim je logično da ovo tradicionalno penjačko druženje dobije primjerenu vizualnu kulisu. Multimedijalni spektakl počinje nakon utakmica tj. kad padne mrak (cca 21h). Lokacija: šumarak uz veliko jezero, pored nogometnog igrališta i roštilja.

Za više informacija o autoru posjetite njegovu web stranicu: www.lukatambaca.com.

Izložbu organizira Penjati se mora, inicijativa za edukaciju u alpinizmu i organizaciju kulturoloških događanja planinske i penjačke tematike, www.facebook.com/penjatisemora. Realizaciju programa omogućili su: Astroida, Columbia store Arena centar, Grad Zagreb, RŠC Jarun. U slučaju kiše, program se neće održati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top