26.05.2018
Najnovije vijesti

Pengari kao rješenje

Goran Matika, Skitalica 7c+, Buzetski kanjon

Goran Matika, Skitalica 7c+, Buzetski kanjon

Ovih dana kiša nesmiljeno pada i nikako da stane. Mnoga su penjališta mokra potpuno ili djelomično. No jedan sektor ovih je dana pravi spas. Radi se o Pengarima , novom sektoru Buzetskog kanjona , čiji smjerovi ( kao i u  Đoseru-sektoru preko puta) nekako odoljevaju i daju se penjati. Prevjesnost sektora daje i određenu zaštitu od kiše. Sektor je nekako stekao najbrže rasteću popularnost u posljednje vrijeme. Proteklog je vikenda tamo bila prava gužvetina: Riječani, Talijani, Pazinjani i pokoji dobro informirani Zagrepčan.
Borna Čujić dan ranije je sa Larom Jurišom odradio odličan trening u austrijskom Mitterdorfu. Nedjelja je bila rezervirana za Pengare. Iako malo neodlučni obzirom na vrijeme, vjerujemo Čedi koji poručuje : uzmi sunčane naočale. I bi tako !
Uglavnom Borna je ponovio Skitalicu 7c+ na flash ( prvi flash uspon u smjeru ) , zatim Non habemus papam 7b+ ( flash ) te El Desperado  7a+( na pogled).

Isti dan naš dragi prijatelj iz Pazina Goran Matika rješava svoj projekt , kojeg odmah zatim ponavlja i Gianfranco Dušić. Smjer još nema ime. Gogo je na prvu rekao 7c, a Frenki upisao 7c+. Dan ranije Frenki je ponovio Bleach 8b i predložio korekciju na 8a+.

Jura Govorčin vikend je proveo u Paklenici. Penjao je u Crljenici.

One comment

  1. Pretty portion of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing in your augment or even I fulfillment you access constantly quickly. ckdadfkdgddd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top