24.04.2024
Najnovije vijesti

Pengari kao rješenje

Goran Matika, Skitalica 7c+, Buzetski kanjon

Goran Matika, Skitalica 7c+, Buzetski kanjon

Ovih dana kiša nesmiljeno pada i nikako da stane. Mnoga su penjališta mokra potpuno ili djelomično. No jedan sektor ovih je dana pravi spas. Radi se o Pengarima , novom sektoru Buzetskog kanjona , čiji smjerovi ( kao i u  Đoseru-sektoru preko puta) nekako odoljevaju i daju se penjati. Prevjesnost sektora daje i određenu zaštitu od kiše. Sektor je nekako stekao najbrže rasteću popularnost u posljednje vrijeme. Proteklog je vikenda tamo bila prava gužvetina: Riječani, Talijani, Pazinjani i pokoji dobro informirani Zagrepčan.
Borna Čujić dan ranije je sa Larom Jurišom odradio odličan trening u austrijskom Mitterdorfu. Nedjelja je bila rezervirana za Pengare. Iako malo neodlučni obzirom na vrijeme, vjerujemo Čedi koji poručuje : uzmi sunčane naočale. I bi tako !
Uglavnom Borna je ponovio Skitalicu 7c+ na flash ( prvi flash uspon u smjeru ) , zatim Non habemus papam 7b+ ( flash ) te El Desperado  7a+( na pogled).

Isti dan naš dragi prijatelj iz Pazina Goran Matika rješava svoj projekt , kojeg odmah zatim ponavlja i Gianfranco Dušić. Smjer još nema ime. Gogo je na prvu rekao 7c, a Frenki upisao 7c+. Dan ranije Frenki je ponovio Bleach 8b i predložio korekciju na 8a+.

Jura Govorčin vikend je proveo u Paklenici. Penjao je u Crljenici.

One comment

  1. Pretty portion of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing in your augment or even I fulfillment you access constantly quickly. ckdadfkdgddd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top