26.05.2018
Najnovije vijesti

Climbing in България

Paranoia 8a+

Borna Čujić, Paranoya , 8a+

Nakon uspješnog natjecanja za Evropski juniorski kup u disciplini boldering naša se ekipa uputila na dvodnevno penjanje u kanjon Vratsa koji se nalazi oko 110 km sjeverno od Sofije. Radi se o velikom području prepunom stijena ogromnog potencijala. Može se naći od sportskih smjerova do bog walla. Naša je ekipa izabrala prevjesni sektor Malkata dupka ( mala špilja ) sa odličnim sportskim smjerovima. Penjalo se uglavnom na pogled ili sec. go.
Vito Mužević je popeo svoj prvi smjer ocjene 8a Top ten. Isti smjer je u drugom pokušaju popeo i Borna Čujić kao i trener Gianfranco Dušić.
Borna je popeo i smjer Paranoya ( second go ) koji je po vodiču ocijenjen sa 8b, no naši misle da je 8a+ realnija ocjena.

Dečki su popeli i smjerove Reality bites 7b+ i Nečiji drugi problem 7c. Borna oba na pogled. Boris Čujić je na pogled popeo Baby face 7a+.

Borna je imao i dva pokušaja na pogled u smjerovima ocjene 8a u kojima je padao pri samom kraju smjera.

Sve u svemu dobra nadopuna natjecanju. Područje Vratsa je svakako za preporučiti. Smjerovi su odlični, ambijent također a cijene spavanja i prehrane vrlo povoljne.

Galerija:  ovdje

Top 10 , 8a

Vito , Top ten , 8a

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top