19.06.2018
Najnovije vijesti
Gužva posvuda

Gužva posvuda

Zg scena se definitivno probudila i napada žestoko. Vijesti pristižu u tolikoj mjeri i toliko učestalo da se jednostavno sve ne stigne objaviti ! Krk, Bugarska , Čreta , Arco , Paklenica , Kalnik, Pokojec ….
Ima nas posvuda ! ZG je poludio !

Tek što smo pomislili da se na Čreti dogodilo što se je imalo dogoditi kad ono : bomba ! Još veće ludilo . Ivan Pevec doslovno je poludio i napao je Čretu svim raspoloživim sredstvima a rezultat je vidljiv u nastavku. U dva dana sredio je sljiedeće smjerove : Pune bombe v ovinek 8a+ ( moguće 8a+/b ) , Pornič 8a te posajtao 7a, 7a+ i 7b+.  Bravo ! Meditacija i zen pristup izgleda pomažu…

Filip Pečenec popeo je Pornič 8a. Siniša Škalec fleša prvu dužinu Porniča 7a. Luka Tambača sređuje dug i penje Domačicu 7b+ te redom 6c, 6c+,  7a i 7a+.

Lijepe vijesti stižu i sa Krka. Mala rastom ali velika srcem,  velika nada ZG scene devetgodišnja Lara Kmoch na penjalištu Portafortuna penje smjerove Psychastenia 6c i Trbuh 6b+. Time najavljuje dobru formu i napad na visok plasman na nadolazećem Petzen trophyu.

 

DSC_4208

“Zen” Pevec bombardira…

 

Lara-Portafortuna1

Lara , Portafortuna – Krk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top