19.06.2018
Najnovije vijesti
Svjetsko juniorsko prvenstvo – Central Saanich ( Kanada )

Svjetsko juniorsko prvenstvo – Central Saanich ( Kanada )

Danas je sa Ljubljanskog aerodroma put Kanade krenuo naš jedini predstavnik na ovogodišnjem Svjetskom juniorskom prvenstvu – Borna Čujić. Na put je krenuo zajedno s članovima Slovenske reprezentacije.

Zbog štednje Hrvatski olimpijski odbor osigurao je sredstva samo za jednog, najboljeg natjecatelja, a to je prema odabiru izbornika Ivana Lisice upravo Borna.
Natjecanje se održava od 15-19. kolovoza na novoj umjetnoj stijeni na otoku Victoria ( Central Saanich ) u blizini Vancouvera. Sve informacije o ovom natjecanju možete pronaći na stranicama organizatora: link . Prijavljeni natjecatelji : ovdje.
Po dolasku u Vancouver Borna će dva dana trenirati u dvorani Cliffhanger , a po završetku natjecanja još će tri dana provesti na penjanju u poznatom penjalištu Squamish .

Pomoć u realizaciji nastupa na SP, osim naravno Hrvatskog planinarskog saveza te HOO-a, pružili su Planinarski savez Zagreba, te kao partner i tvrtka RED BULL . Svima veliko hvala !

Stream natjecanja vjerojatno će biti omogućen preko stranica IFSC . Držimo palčeve za što bolji plasman ! Obzirom da su pripreme odrađene pošteno i marljivo, vjerujemo da će biti razloga za veselje !

376704_489976217681174_1713549436_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top