29.03.2024
Najnovije vijesti

WYC Canada – rezime

can

Polufinale

Nedavno je završeno Svjetsko juniorsko prvenstvo u Kanadi. Iako već svi znaju rezultat našeg jedinog predstavnika Borne Čujića , a to je 15. mjesto, ipak je potrebno opisati završnicu natjecanja.

Nakon kvalifikacija koje su počele dosta nervozno Borna je ipak prošao u polufinale. Tu je penjao znatno opuštenije jer više nije bilo presinga obaveznog ulaska u polufinale. Smjer koji se penjao u polufinalu mu je također odgovarao. Penjao je odlično, te je prestigao neke dosad mnogo uspješnije natjecatelje. Na kraju je dosegao više nego odlično 15. mjesto.  Dogodila mu se i mala tehnička greška, jer jedan komplet nije ukopčao s jedinog mogućeg mjesta već je penjao dalje. Na kraju se morao pustiti jer komplet više nije bilo moguće ukopčati. No sad je bespredmetno razmišljati, što bi bilo da je bilo, jer i ovako je odlično.

To je dosada najbolji plasman u težinskom penjanju na ovako velikim natjecanjima za hrvatsko penjanje i pokazatelj da se može i dalje i više. Priznanje svojeg dobrog penjanja dobio je u vidu pohvala od strane trenera drugih reprezentacija, ali i time što je dao petminutni intervju za IFSC tv ( nažalost upravo u trenutku intervjua pukle su internet veze na samom natjecanju pa je razgovor ostao nezabilježen ).

Rezultati – ovdje

Nakon natjecanja Borna je zajedno sa članovima slovenske reprezentacije dva dana proveo na penjanju na poznatom penjalištu Squamish sjeverno od Vancouvera. Penjalo se u sektoru Cheakamus canyon. Među smjerovima koje treba istaknuti jest uspon u smjeru Communication 8a, te nekoliko dobrih uspona na pogled među kojima treba istaknuti All good ateists go to heaven 7c ( u vodiču 7c+ ) te još nekoliko smjerova do ocjene 7b+.

Nakon povratka u Hrvatsku brojni prijatelji i članovi SPK Pulfer priredili su ugodan i topao doček koji je bio potpuno iznenađenje. Bravo Pulfer !

can2

Squamish- Communication 8a

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top