19.04.2024
Najnovije vijesti
BMC winter meeting – raspis

BMC winter meeting – raspis

Komisija za alpinizam HPS-a poziva sve zainteresirane alpiniste da se prijave na sudjelovanje na zimskom izdanju poznatog međunarodnog BMC susreta koje će se održati od 26. Siječnja do 2. Veljače 2014. u Škotskoj (Cairngorms) .

KA na susret šalje jednog sudionika. Radi se o jednom od najpoznatijih međunarodnih alpinističkih susreta na svijetu na kojem se već godinama okupljaju penjači iz raznih dijelova svijeta, najčešće ponajbolji predstavnici pojedine zemlje, a cilj je druženje, penjanje i razmjena iskustava. Svaki penjač dobije “domaćina” s kojim penje u Ben Nevisu i ostalim poznatim škotskim stijenama, što sudionicima susreta pruža jedinstvenu mogućnost da upoznaju specifičnu škotsku penjačku etiku i stil penjanja u jedinstvenom okružju koji nude snijegom i ledom okovane škotske granitne stijene.  Od sudionika se zahtjeva iskustvo u penjanju zimskih alpinističkih smjerova, leda i „miksanog“  terena.

Uz prijavu na raspis svi zainteresirani moraju priložiti 5 najboljih zimskih alpinističkih smjerova (ili alpinističkih smjerova  ispenjanih u zimskim uvjetima) ispenjanih u posljednje tri godine, uz uobičajene značajke (ocjena, dužina, datum, partner, ime smjera, područje gdje je ispenjan, način – NP, RP, sve prvi, 1, sve drugi). KA za dva sudionika pokriva trošak obavezne takse za sudjelovanje na susretu, te dio troškova puta, dok je smještaj osiguran od strane organizatora. Sudionici moraju imati uredno plaćenu članarinu za tekuću godinu HPS-u, te rješeno osiguranje.

Prijave se primaju do 27. rujna  2013. na e-mail adresu alpinizam@hps.hr , s napomenom “Prijava za BMC susret”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top