19.06.2018
Najnovije vijesti
MR i dalje na nivou

MR i dalje na nivou

Naš proslavljeni as i zasad jedini domaći penjač sa potvrđenim smjerom ocjene 8c, Marko Rožman u zadnje vrijeme povukao se sa medijske scene. Preuzela ga je znanost i nauka.  Zabavljao se Marko i gradnjom broda. Isti plovi, nije se potopio a Marko je na popis zanimanja dodao i moreplovac.  No Marko iliti MR i dalje se penje na zavidnom nivou iako je informaciju doslovno potrebno izvući iz njega.
Ali što je pravo novinarstvo nego istraživanje, pa je tako i naša redakcija poduzela određene korake u tom pravcu i evo, iako šture informacije su tu:

Popeo je dva ( možda tri ) 8a smjera u Vranjoj peći. U Vipavskoj Beli popeo je smjerove Odpisani 8a i Otrok direkt 8a+ te na pogled neke smjerove ocjene 7b+. U Kotečniku ( Liboje za one od preko 20 god penjačkog staža ) popeo je smjer Fukfehtar 8a+( hrvatski: Jebožicar ) u sektoru Oltar. Ima i nekoliko ( ? ) ponavljanja Kmečke malce II 8b.

Jedan od većih dosega je i otežavanje Kill Billa na Pokojcu. Naime MR je odvalio dio rupe na izlazu iz prevjesa, te je rupa manja, nezgodnija , a smjer vjerojatno teži. Bravo Marko ! Sakač te voli !

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top