19.06.2018
Najnovije vijesti
Srednja generacija u usponu forme !

Srednja generacija u usponu forme !

Pulferova srednja generacija užurbano se okuplja nakon pojedinačnih pauza i tempira formu za kasnu jesen i trenje na 0 stupnjeva. Klupska očekivanja za ovu sezonu su golema, a ekipa je odmorna, motivirana i puna životnog iskustva! Program priprema sastavio je proslavljeni Dalibor Gelo, koji balansira akademske, obiteljske i penjačke obaveze i u svemu daje svoj maksimum.
U ekonomičnom duhu, volumen se generira na “lokalnim” zagrebačkim penjalištima pa su u prvih dva tjedna na udaru ove osovine – Kalnik preko tjedna i Kotečnik vikendom. Bilježimo uspone primjerene zagrijavanju za pravu sezonu pa tako izbornik Gelo bilježi ponavljanja nekoliko ocjena u rangu oko 7a i više na Kotečniku (izbornik ne želi u prvi plan pa tick listu drži skrivenom). Uz njega Marko Perković Beeman bilježi ovaj niz: Mravljinčar 7b (2nd go), Internaut 7a+/b, Snoopy 7a, Varijanta super sira 7a (flash), Pluton 7a (flash) . Sličnu listu penje i Domagoj Tončić, a dodaje i Prosli limona 7a+, Gad 7a i Pink Panter 7a (flash). Roko Roić pridružuje se sa Internautom 7a+/b, Snoopy 7a, Varianta 7a.

Juraj Govorčin šeće kroz gore navedene smjerove u on sight modu kao zagrijavanje, a s Kotečnika produžuje u Fothiju na “pravi trening”. Izbornik intimno ne odobrava ovaj pristup, ali svaka momčad ima svoje zvijezde kojima je dopušteno što drugima nije.

S ciljem financijske održivosti u vremenima kada klub ne može financirati snažne pripreme na prirodnoj stijeni, izbornik je propisao maksimalnu potrošnju goriva na 5.0l/100Km. Redovni sponzor penjanja, kuća Auto Will, odmah je reagirala te je izborniku ustupljen automobil traženih kvalifikacija.

Pulferovi jurišnici radno dočekuju prave uvjete uz moto “Dajte nulu da se igramo!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top