19.04.2024
Najnovije vijesti
Zimski kamp na Prenju

Zimski kamp na Prenju

Komisija za alpinizam HPS-a i Penjati se mora u suradnji sa Sarajevskom školom alpinizma u terminu 27.2.-4.3.2014. organiziraju zimski kamp. Cilj kampa je penjanje i druženje s našim domaćinima, BiH alpinistima, u divljem okruženju Prenja. Akcija je namjenjena prvenstveno iskusnijim navezima koji žele iskusiti penjanje u planinskom području gdje zimi nema ugaženih staza, nema lavinske prognoze ni internet izvještaja uživo iz smjerova. Pristupi su dugački, logistika kompleksna, osjećaj divljine zagarantiran. S druge strane, sigurnost i komfor osigurat će nam kuća Jezerce, smještena u samom srcu Prenja te BiH alpinisti, poznavatelji tog kraja.

Organizatori financiraju troškove prijevoza i smještaja a sudionici plaćaju kotizaciju za sudjelovanje u iznosu od 100kn koja će se potrošiti na zajedničku hranu tijekom logora. Od svakog sudionika traži se da novac uložen u ovaj projekt vrati u lokalnu alpinističku zajednicu u obliku edukacijskog programa. Sudionici će se obvezati tijekom 2014. godine odraditi, organizirati ili koordinirati barem jednu radionicu u organizaciji Penjati se mora, odnosno sudjelovati u nekoj od akcija Komisije za alpinizam, po vlastitom izboru i afinitetu.

Prijave se primaju sključivo putem online prijavnice. Prijavljuju se navezi koji se moraju samostalno pobrinuti za svu potrebnu opremu. Organizatori će svim sudionicima savjetima pomoći oko planiranja uspona i opreme. Prijave se zaprimaju do 25. siječnja 2014. godine. Odluka o sudionicima će se donijeti imajući u vidu potencijal svakog naveza po dva kriterija: – koliko mogu doprinjeti zajednici edukacijom – perspektivnost naveza da iskustvo s Prenja primjeni u drugim planinskim područjima

Za sve dodatne informacije i upite, obratite na adresu penjatisemora@gmail.com ili telefonom na 0911647325 (Marko).

prenj2

One comment

  1. Pozdrav! Bila sam na penjanju prije dvije godine i voljela bih opet otići, predobar je osijećaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top