19.06.2018
Najnovije vijesti
Zimski kamp na Prenju

Zimski kamp na Prenju

Komisija za alpinizam HPS-a i Penjati se mora u suradnji sa Sarajevskom školom alpinizma u terminu 27.2.-4.3.2014. organiziraju zimski kamp. Cilj kampa je penjanje i druženje s našim domaćinima, BiH alpinistima, u divljem okruženju Prenja. Akcija je namjenjena prvenstveno iskusnijim navezima koji žele iskusiti penjanje u planinskom području gdje zimi nema ugaženih staza, nema lavinske prognoze ni internet izvještaja uživo iz smjerova. Pristupi su dugački, logistika kompleksna, osjećaj divljine zagarantiran. S druge strane, sigurnost i komfor osigurat će nam kuća Jezerce, smještena u samom srcu Prenja te BiH alpinisti, poznavatelji tog kraja.

Organizatori financiraju troškove prijevoza i smještaja a sudionici plaćaju kotizaciju za sudjelovanje u iznosu od 100kn koja će se potrošiti na zajedničku hranu tijekom logora. Od svakog sudionika traži se da novac uložen u ovaj projekt vrati u lokalnu alpinističku zajednicu u obliku edukacijskog programa. Sudionici će se obvezati tijekom 2014. godine odraditi, organizirati ili koordinirati barem jednu radionicu u organizaciji Penjati se mora, odnosno sudjelovati u nekoj od akcija Komisije za alpinizam, po vlastitom izboru i afinitetu.

Prijave se primaju sključivo putem online prijavnice. Prijavljuju se navezi koji se moraju samostalno pobrinuti za svu potrebnu opremu. Organizatori će svim sudionicima savjetima pomoći oko planiranja uspona i opreme. Prijave se zaprimaju do 25. siječnja 2014. godine. Odluka o sudionicima će se donijeti imajući u vidu potencijal svakog naveza po dva kriterija: – koliko mogu doprinjeti zajednici edukacijom – perspektivnost naveza da iskustvo s Prenja primjeni u drugim planinskim područjima

Za sve dodatne informacije i upite, obratite na adresu penjatisemora@gmail.com ili telefonom na 0911647325 (Marko).

prenj2

One comment

  1. Pozdrav! Bila sam na penjanju prije dvije godine i voljela bih opet otići, predobar je osijećaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top