19.06.2018
Najnovije vijesti
Festival se preselio…

Festival se preselio…

Pred koji tjedan zahvaljujući pogodnoj vremenskoj prognozi održan je festival penjanja na Kalniku. Ovog vikenda stvar se preselila na Kotečnik, a centralno mjesto okupljanja bio je sektor Trapez. Dok su oni željni plastike odrađivali zadnje kolo BLOK,  toolneldžije tekmali u Sloveniji, oni drugi kojima nije do natjecanja na toplom su proljetnom suncu penjali vani. Na sektoru Trapez tako su ZG penjači brojnošću nadmašili čak i domaćine Slovence. Pa i neki znani gym ratsi iz Fothie ipak su potražili malo zraka. Vrijedi spomenuti da je i Roko Roić napravio iskorak s Kalnika.

Spektakularnih uspona nije bilo, ali vrijedi istaknuti Jeti  7b na pogled Luke Tambače.  Nekoliko smjerova na drugom dijelu Kotečnika nanizao je i Ivan Tomašek . Između ostalog i Narobe svet 7b. Boris Čujić prošao je nekoliko smjerova težavnosti 7a i više u retro-flash modu (prošlo više od 10 godina od prethodnog uspona), a Roko Roić skromno jedan 7a u on-fight modu.

Postoje ozbiljne sumnje da se penjalo i na Kalniku ali i na drugim penjalištima no dokaza u vidu fotografija ili 8a.nu evidencije nema. Samo se kod Božidara Horvata pojavio upisan smjer Aurora 6c+.

Redakcija i dalje čeka izveštaje o usponima ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top