20.04.2024
Najnovije vijesti
I ne samo Paklenica…

I ne samo Paklenica…

Slabo vrijeme obilježilo je ove prvosvibanjske praznike. Iako su u Paklenici muku mučili sa organizacijom BWSC, na kraju su zbivanje uspješno priveli kraju.  Razmočena i vlažna stijena omogućila je malo uspona. Jura Govorčin popeo je Funky Svarog kombinaciju i ocijenio sa 8a. U Crljenici ja NP popeo smjer Prvi put 7a+. Lara Kmoch penje Gerovita 7a.

Borna Čujić marljivo odrađuje pripreme za Evropsku natjecateljsku sezonu. Četvrtak je proveo u Penjačkom centru u Ljubljani a petak u Mitterdorfu. U nedjelju cilj je bio Osp no zbog velike gužve i nemogućnosti parkiranja , produžilo se u Pengare. Borna u prvom pokušaju dana penje Nevermind 7c+ ( prošle je godine bio jednom u smjeru do pola ) a zatim i Bleach 8a+ ( orginalno ocijenjen 8b ) u drugom pokušaju dana ( bio u smjeru lani , do pola ).

Penjalo se i u Kotečniku: Fran Horvat penje Brid klina 7b i Jumping Jack 7a, dok Ivan Ljubičić stišće Alkimista 7b, Nikola Rossi Brid Klina 7b, Jumping Jack 7a flash, Zadnji dnevi raja 7a, Hudičev smjeh 7a, a Marko Mrše Alkimist 7b, Gams 7a. Na Hvaru Roko Roić penje Extazu 7a, a u Karinu Ivo Fragneš Cochize 7a.

Članovi AOŽ  i AOV penjali su na Dabarskim kukovima . Prije kiše srediilo se Via Manuelu 6b , Velebit express 5b i Singing in the rain 6a ( gotovo doslovno ) .

Čekemo i ostale izvještaje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top