19.06.2018
Najnovije vijesti
I ne samo Paklenica…

I ne samo Paklenica…

Slabo vrijeme obilježilo je ove prvosvibanjske praznike. Iako su u Paklenici muku mučili sa organizacijom BWSC, na kraju su zbivanje uspješno priveli kraju.  Razmočena i vlažna stijena omogućila je malo uspona. Jura Govorčin popeo je Funky Svarog kombinaciju i ocijenio sa 8a. U Crljenici ja NP popeo smjer Prvi put 7a+. Lara Kmoch penje Gerovita 7a.

Borna Čujić marljivo odrađuje pripreme za Evropsku natjecateljsku sezonu. Četvrtak je proveo u Penjačkom centru u Ljubljani a petak u Mitterdorfu. U nedjelju cilj je bio Osp no zbog velike gužve i nemogućnosti parkiranja , produžilo se u Pengare. Borna u prvom pokušaju dana penje Nevermind 7c+ ( prošle je godine bio jednom u smjeru do pola ) a zatim i Bleach 8a+ ( orginalno ocijenjen 8b ) u drugom pokušaju dana ( bio u smjeru lani , do pola ).

Penjalo se i u Kotečniku: Fran Horvat penje Brid klina 7b i Jumping Jack 7a, dok Ivan Ljubičić stišće Alkimista 7b, Nikola Rossi Brid Klina 7b, Jumping Jack 7a flash, Zadnji dnevi raja 7a, Hudičev smjeh 7a, a Marko Mrše Alkimist 7b, Gams 7a. Na Hvaru Roko Roić penje Extazu 7a, a u Karinu Ivo Fragneš Cochize 7a.

Članovi AOŽ  i AOV penjali su na Dabarskim kukovima . Prije kiše srediilo se Via Manuelu 6b , Velebit express 5b i Singing in the rain 6a ( gotovo doslovno ) .

Čekemo i ostale izvještaje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top