16.07.2018
Najnovije vijesti
Jani na vrhu  !

Jani na vrhu !

Natjecanjem u Wolfsbergu završila je ovogodišnja sezona Regionalnog kupa. Jani Zoraj ( SPK Pulfer – Rock pillars , Ocun ) pobjedom je okrunila svoje ovogodišnje odlične rezultate i time odnjela pobjedu i u ukupnom poretku u svojoj kategoriji. Jani je time ponovila uspjeh Borne Čujića koji je dva puta osvajao Regionalni kup !

Slijedi izvještaj Tamare Cesarec:

ZLATNA DJEVOJKA IZ WOLFSBERGA

 OK, OK, nije iz Wolfsberga, nego je naša, a nisam sigurna nit jel djevojka ili još djevojčica sa svojih 12 i pol godina, ali sigurna sam da je jučer ponovo bila najbolja, Jani Zoraj (Rock Pillars, Ocun, Zoe leggings).

Pošto naše najmlađe natjecateljice penju u „kontra turnusu“, kad smo došli do dvorane u Wolfsbergu, gdje je jučer održano finale iRCC-a, Lara Kmoch (Pulfer) završila je već svoj nastup, jer ovaj put, jedini put ove sezone, nije izborila finale i završila je kao šesnaesta.

Unatoč tome, Lara je zadržala odlično 6. mjesto ukupnog poretka i tako sjajno zatvorila sezonu u iRCC-u u ovoj, za nju ulaznoj, godini.

Na stranicama Zagreb Climbinga ovaj put ugošćujemo malu Opatijku Luciju Brkić (RirockClimbing), koja je u istoj kategoriji osvojila zlato. Ili joj je dvorana u Wolfsbergu tako dobro legla, ili njen trener Frenki odlično diže Lucijinu formu prema jačim natjecanjima koja ih tek čekaju u slijedećim mjesecima, jer je njen score 14. ,13. ,8. ,5. ,1. mjesto.

Jani Zoraj (Pulfer) pomela je konkurenciju i osvojila 3. zlato što ju je , uz jedno drugo mjesto, dovelo i do njene prve ukupne pobjede ovog Kupa.

Jedino nam je žao što u Wolfsberg nije došla Austrijanka Laura Lammer i tako nam uskratila moguću neizvjesnost ukupnog poretka. Nadamo se da nije riječ o ozljedi.

U kategoriji U14 odlično je penjala i Pia Čuljak (Velebit). Iako su na tehničkom sastanku rekli da će vrijeme penjanja kvalifikacijskih smjerova biti 4 minute, na jednostavan upit Pijinog tate neće li to bit premalo, odlučili su produžit na 5 minuta .

Mnogima ni to nije bilo dovoljno , al Pia je stigla. Ni u kom slučaju nebi se promijenio poredak i iste bi djevojčice ionako ušle u finale, samo uz pokoji top manje. Zgodno je kako je vrijeme nekad stvarno ” rastezljiv ” pojam :).

Pia je u ukupnom poretku, na 7. mjestu, najbolje plasirana djevojčica ulaznog godišta, pa ne bez vraga očekujemo još jednu zlatnu curu i slijedeće godine.

Nisu samo cure bile u Wolfsbergu, bili su i Fran Zekan i Lukas Miholić (Velebit).

Franu je finale izmaklo „za dlaku“ i morao se smjestiti na deveto mjesto, deseto u ukupnom poretku, a Lukas nastavlja skupljati iskustvo, čekat svoje vrijeme, a do tad je super društvo, srčan navijač i prvi kad treba čestitati, drugim riječima bitan dio ovog malog Zagrebačkog tima.

Kako je u dvorani jučer bilo zagušljivo i sparno, ekipa je u nedjelju otišla do Kalnika, nastavit se družit, nadisat se zraka i popest par smjerova.

Već slijedeći vikend čeka ih sve PH boulder, Pula.

Rezultati Wolfsberg : ovdje

RCC Ukupni poredak: ovdje

 

10257775_10152343389922976_6206348398060795108_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top