16.07.2018
Najnovije vijesti
Kotečnik i Kalnik

Kotečnik i Kalnik

Proteklog vikenda ZG scena uglavnom se motala penjalištima Kalnik te Kotečnik.
U sektoru Oboki Borna Čujić (Tendon, Tenaya, Trangoworld, Camp ) popeo je smjer Specijalist za življenje 8a+. Napadao je Borna i druge još teže smjerove , ali o tome drugom prilikom. U pauzama između dva Bornina pokušaja( a te su kratke i ne česte)  njegov je otac Boris retrofleshao smjerove koje je prvi put penjao prije više od dvadeset godina pa tako i Erisa perlu 7a+.

Veća grupa boravila je na Kotečniku dva dana. Od uspona koje smo pohvatali vidi se da je hit bio smjer Zlato jabolko 7a+ ( Fran Horvat, Ivan Ljubičić te Marko Mrše ) a interesantan je bio i Ris  7a ( Ljubo i Mrše ).

Na svojem 8a.nu profilu Ljubo gotovo za svaki svoj uspon opiše emocije koje ga obuzimaju pa tako i za potonji : 3rd GO all together! Tried the PUSSYCAT 😉 last year, felt hard…today 2nd GO! Big difference in strength, happy to see that! Crack with slopers, very technical…glass feet in the crux! 7a/a+ in the guide and I would agree, soft 7a+ or a hard 7a!

Mlada reprezentacija dan nakon Wolfsberga imala je trening na Kalniku. Jani Zoraj ( 13 god) dan poslje ukupne pobjede na RCC i dalje penje motivorano.  Cybersex 7b+ popela je iz druge, a nešto više pokušaja trebala je za smjer Sanjski 7b+/c ! Odlične uspone izveli su i drugi mladi reprezentativci. Lara Kmoch penje Frenky 6b+.

Što je radio ostatak ZG scene još čekamo izvještaje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top