19.06.2018
Najnovije vijesti

Mali ljetni mix

Nekako sporo pronalazimo vijesti o usponima . I nisu obilne. Dali je problem u penjačima ili smjerovima koji su mokri na dobrom dijelu penjališta ?

Uglavnom Borna Čujić zbog priprema za predstojeća boulder natjecanja malo se primirio glede lead smjerova. Ipak u Vranjoj peći našao je dobar kompromis mada je i tamo većina smjerova bila mokra. U drugom pokušaju dana ( lani je jednom ušao u smjer ) ponovio je tešku Pašta šutu 8a/a+ i predložio čisti 8a+. Osim autora Čorka čini se da je smjer dosad ponovio jedino još Jura Levatić.

Svoj drugi 7c zabilježio je u Omišu  Ivan Ljubičić. Radi se o smjeru Zabranjena ljubav . Samo za Ljubine fanove : Such a mental battle because it’s so condition dependent and of course conditions now are horrible but today I went early in the morning and nailed it! Nice route with an easy first part and a bouldery end with super small holds in the crux! Soo happy, TNX girls! ;-).
Bio je Ljubo vrijedan pa je posjetio i penjalište Portafortuna gdje je popeo Trlicu 7b+, te Upornik z razlogom 7b.
Jani Zoraj je nakon kampa u Kotečniku otputovala u Split gdje je na Markezinoj gredi popela Skyhook 7c te  Funky manijak 7b.
Još ranije početkom mjeseca Ivan Pevec u Bohinjskoj Beli sajta Rapsodiju 7b+.

To je sve što smo uspjeli pohvatati ovih dana. Radimo dalje !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top