26.05.2018
Najnovije vijesti
I dalje Istra

I dalje Istra

Borna Čujić, Bonsai 8b, Kamena vrata Foto: Boris Čujić

Iako je na kontinentu vrijeme sve toplije i proteklog vikenda najpopularnija je destinacija bila Istra.
Borna Čujić je u subotu prije nastupa na BLIKu posjetio novi sektor blizu Roča pored malog slapa. Probao je neke teže smjerove a iz druge je popeo vrlo lijep smjer Nairobi 8a. Boris Čujić popeo je jedan od najzeznutijih 7a+ eva u okolici Rock n Roč ( u njemu su se zavalili i Hoerhager i Fichtinger ! ).
Dan kasnije Borna je posjetio i Kamena vrata gdje je isprojektirao smjer Klemena Bečana ali za uspon u smjeru morati će još jednom doći. Ipak popeo je smjer kojeg je zabušio njegov otac koji mjesec ranije. Breaking bad postat će pravi klasik penjališta. Borna je predložio 7b+ no nakon toga su smjer probali i Jura Govorčin i Saša Kmezić i rekli da nije teži od 8a. Na kraju je pao prijedlog da je ocjena najbliža istini 7c+.
Dan ranije u Zimskom sektor Buzetskog kanjona Jura je popeo The King i predložio spuštanje ocjene na 7c. Saša Kmezić u Kamenim je vratima popeo dugi i vrlo lijepi smjer Hit poletja 7b.
U rjeđe posjećenoj Veloj Drazi penjao je Ivan Tomašek : Fantazija 7a+ na pogled i Vježbenik 7b.

Krešo Morić penjao je na kontinentu na penjalištu Pod Reškom planinom. Popeo je Vroče podlahti 7a+ na pogled te Slon nerodni 7b+ i Porno link 7b+.
Gdje su penjali ostali još neznamo ….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top