24.04.2024
Najnovije vijesti
RCC finale na Jankomiru

RCC finale na Jankomiru

Protekle nedjelje u dvorani na Jankomiru održano je posljednje natjecanje ovogodišnjeg Regionalnog kupa . Nakon Hermagora, Tarvisia, Radovljice i Graza domaćin finala bio je Zagreb. Organizaciju je i ovog puta odlično odradio Fothia team. To se odnosi kako na smjerove tako i na sami tok natjecanja.
Iako je Zagreb domaćin gotovo od samog početka postojanja RCC a , nažalost treba istaknuti slabiji odaziv domaćih natjecatelja. Najviše ih je iz Slovenije a zatim iz Austrije. Ovaj puta nešto više predstavnika imali smo u mlađim kategorijama dok u ponekim starijim gotovo uopće nije bilo HR predstavnika. Pokazatelj je to naravno i našega rada odnosno stanja u HR penjanju.

No krenimo na rezultate. Ovaj puta na postolje su se popela samo tri HR predstavnika. Kategorija U10 djevojčice Zrinski Karla iz Duranga zauzima treće mjesto. U kategoriji U12 Lara Kmoch osvaja prvo mjesto a prva je i u ukupnom poretku ! Bravo Lara.  Vrijedi istaknuti i nastup Nike Rimca iz Splita koji je bio treći na ovom posljednjem natjecanju ali i treći u ukupnom poretku !

Ostali rezultati : ovdje

Ukupni poredak: ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top