22.06.2018
Najnovije vijesti
RCC finale na Jankomiru

RCC finale na Jankomiru

Protekle nedjelje u dvorani na Jankomiru održano je posljednje natjecanje ovogodišnjeg Regionalnog kupa . Nakon Hermagora, Tarvisia, Radovljice i Graza domaćin finala bio je Zagreb. Organizaciju je i ovog puta odlično odradio Fothia team. To se odnosi kako na smjerove tako i na sami tok natjecanja.
Iako je Zagreb domaćin gotovo od samog početka postojanja RCC a , nažalost treba istaknuti slabiji odaziv domaćih natjecatelja. Najviše ih je iz Slovenije a zatim iz Austrije. Ovaj puta nešto više predstavnika imali smo u mlađim kategorijama dok u ponekim starijim gotovo uopće nije bilo HR predstavnika. Pokazatelj je to naravno i našega rada odnosno stanja u HR penjanju.

No krenimo na rezultate. Ovaj puta na postolje su se popela samo tri HR predstavnika. Kategorija U10 djevojčice Zrinski Karla iz Duranga zauzima treće mjesto. U kategoriji U12 Lara Kmoch osvaja prvo mjesto a prva je i u ukupnom poretku ! Bravo Lara.  Vrijedi istaknuti i nastup Nike Rimca iz Splita koji je bio treći na ovom posljednjem natjecanju ali i treći u ukupnom poretku !

Ostali rezultati : ovdje

Ukupni poredak: ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top