29.03.2024
Najnovije vijesti
Ovaj vikend u Golubinjak !

Ovaj vikend u Golubinjak !

Vikend koji dolazi rezerviran je za bolting logor Golubinjak. Mašine su spremne, spitovi također. Najavilo se oko deset mitraljezaca tako da uz povoljne uvijete možemo očekivati mnogo novih smjerova. Pozivaju se i oni koji bi htjeli naučiti kako se opremaju smjerovi da dođu jer će biti održana radionica na tu temu.

Nadalje, svi ostali moći će penjati postojeće smjerove ali i pomoći u raščišćavanju podnožja novog sektora koji se oprema u dogovoru s park šumom Golubinjak (dobivena dozvola !) . Cijela je akcija zamišljena i kao druženje uz logorsku vatru, navečer nakon penjanja i bušenja a peći će se i kobaje i roštilj.

Bilo bi dobro da potencijalni sudionici donesu štogod Debrecinki i Kranjskih kobaja i nahrane one koji će cijeli dan raditi i bušiti. Tako možete i vi doprinjeti u opremanju ovog fenomenalnog spota. Jednako tako primaju se i prilozi za spitove ( rekosmo cca 50 kn je neka vrst ulaznice ) . Priloge možete ubaciti u kutiju u dvorani Fothia Velesajam ili dati tj. uplatiti osobno glavnom organizatoru Ivanu Ljubičiću. Priloge za spitove moći će se dati i na sam dan akcije.

Pomozimo da se opremi ovo izuzetno mjesto jedno od vrlo rijetkih ljetnih penjačkih destinacija koje svoju pravu vrijednost pokazuje upravo u ove vruće dane.

Dodajmo da su sponzori akcije Iglu šport Zagreb te Bim sport Varaždin, koji su se kao i uvijek ( Istra, Kalnik…) spremno odazvali i donirali dio potrebnog materijala.

Napomenimo da je okupljanje u subotu u jutarnjim satima ( cca 10)  kada će se kod postojećeg glavnog sektora napraviti plan i podijeliti zadaci. Što se tiče spavanja ono je dogovoreno s upravom parka i biti će omogućeno pod velikom nadstrešnicom na boćalištu. Mogu se podić i šatori.

Vidimo se u subotu! Ne zaboravite priloge za spitove i roštilj !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top