16.07.2018
Najnovije vijesti

Svjetski kup Minhen

Protekli vikend Minhen je bio poprište finala Svetskog kupa u bolderingu. Svi najbolji bolderaši i bolderašice bili su tamo a skupio se rekordan broj natjecatelja, znatno više nego prošle godine. Napeto je bilo u obje konkurencije, naročito u muškoj gdje je sve bilo neizvjesno oko konačnog poretka.

Na natjecanju su nastupili i naši predstavnici Borna Čujić i Inga Patarčić. Za oboje to je bio prvi nastup na Svjetskom kupu.
Muške su kvalifikacije počele već u osam ujutro u petak a na startu se pojavio  čak 121 natjecatelj. Na kraju je Borna odradio solidan nastup. Imao je jedan top i tri zone te se plasirao na 63. mjesto. Bio je blizu u još dva smjera, a to pokazuje da se sa još malo više samopouzdanja i iskustva može i mnogo  više napraviti.
Inga je penjala popodne u konkurenciji 85 natjecateljica. Sa jednom zonom zauzela je 71. mjesto. Nažalost dogodio joj se peh. Naime pala je koljenom na četku za čišćenje grifova i ozljedila se te je morala biti prevezena u bolnicu a natjecanje je za nju bilo gotovo. Nadajmo se da ozljeda nije ozbiljna te da će se Inga brzo oporaviti.

Rezultati žene : ovdje

Rezultati muški: ovdje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top