28.03.2024
Najnovije vijesti
Ljetna sauna ( il frižider ? )

Ljetna sauna ( il frižider ? )

Ovo ljeto je baš varljivo. Najavljivali saunu i vrućine ( koje su doduše i bile ), i onda baš kad se treba u idealnim uvijetima održat Golubinjak summer fest Vakula nas sj…… i pošalje ispodprosječno zahlađenje i buru. Zezne promet, odgodi skup. Al nedamo se : Novi je izgledni datum 27/28.08.
Što se penjanja tiče i dalje ima akcije koliko se može vidjet po 8anu tabeli. Ivan Ljubičić dosta nam je aktivan i brat šara po penjalištima : obišel je čovjek Pokojec, Terihaj a najbolje se napenjal na Ospu di je popeo Active discharge 8a te Pooping nekaj nekaj 7b+ ( ovaj je pogledirao).
Ivan Tomašek s ekipom ( tehničarka Maja i još ? ) motao se po Istri . Obišli su i znano ljetno penjalište Kompanj di je Tomek popel na pogled Legionara 7a+. Potom su se povukli u okrilje Buzetskog kanjona di je dotični sajto Ljetnu saunu 7b i Fiumanku 7b te u Đoseru Light as Asamushi 7a+. Neznamo kaj su penjali ostali ( kak bi znali kad neznamo ni ko su ostali ? ).

Škalec Siniša isto penjuska okoli pa je na Pokojcu popel Gučkov klasik Sveta Gera line 7c+ a na Portafortuni Hamsterdam 7c. Bil je i na Kupljeniku : Poper in sol 7b+ np.  Ivan Pevec puno radi pa nema vremena za penjanje, ipak na Pokojcu je flešnuo Svarog 7b ( tek sad ? ). Mala Lara Kmoch je na Portafortuni popela Knjigu o bambusu 7b+.
Varaždinec Jura Levatić penje u Bohinjskoj Beli do 7c. Drugi Varaždinec Igor Čorko je sa Sunčicom Hraščanec penjal u Dolomitima : Rondo Veneziano, 470 m, 7b+ u Civetti. Dosta se naših penjača mota inače po Dolomitima al nema izvješća.
Boris Čujić u suradnji sa Žarkom Kaličaninom je u Golubinjaku opremuio skroz novi sektor sa deset atraktivnih smjerova od kojih je osam i popeo. Ostala su još dva projekta koji će bit teži, no potrebno ih je još doraditi. Skica u prilogu:

golubinjak skica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top