23.04.2024
Najnovije vijesti
BLOK finale !!!

BLOK finale !!!

Konačno nam je došlo i vrijeme za finale BLOKa – još jedna odlična sezona je iza nas, i još jednom nas čeka uzbudljivo finale! Zadnja tekma ove sezone će se održati u nedavno proširenoj dvorani Fothia Velesajam ove subote, 9.3. 2015 s početkom u 12h. Lokalni asevi Luka Tambača, Ivan Pevec i Alan Križanić pripremit će 25-30 odličnih smjerova.

Startnina će posebno za ovo finale biti 40kn – uz naravno uključenu novu majicu te klopu na fešti koja će se nastaviti u prostoru oko dvorane za penjanje. Pive će u kafiću u sklopu dvorane biti po popularnih 10kn.

Dvije najvažnije novosti su da ovaj put neće biti grupa, već je predviđeno 4 sata penjanja za sve, što je zbog velike dvorane moguće napraviti bez gužvi na kakve smo navikli. Druga novost je da ćemo imati finale za najboljih 6 žena i muških PRO, koji će po sistemu svjetskog kupa imati 4 smjera za dodatni ogled u finalnom dijelu natjecanja. Napomena: u top 6 finalista spada najboljih 6 natjecatelja s subotnje tekme, dok nagrade dobivaju najbolji u ukupnom poretku nakon zbrajanja svih bodova.

Program natjecanja:
12:00h početak prijava
12:45h kraj prijava i obavezno slikanje za sve (u novim majicama)
13:00h početak natjecanja
17:00h kraj natjecanja i neslužbeni početak fešte
17:30h finale za top 6 žena i muških PRO
18:30h proglašenje pobjednika i službeni početak fešte
23:00h kraj službene fešte

Posebna napomena: ovog puta sve aktivnosti počinju točno na vrijeme, pa nemojte računati sa dosad standardnim kašnjenjima.

BLOK liga ima već nekoliko godina čast promovirati dvije tvrtke, Bim Sport i Petzl, te Iglu Sport i Ocun. Zahvaljujemo se sponzorima na njihovoj podršci i vrijednim nagradama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com

Scroll To Top